featured LIFESTYLE

Din păcate, veștile sunt proaste! Maestrul Arșinel, intubat și ventilat, la ATI!

Alexandru Arșinel a ajuns în urmă cu câteva zile la Spitalul Universitar din București și fusese internat pe secția de chirurgie plastică și reparatorie.

Doar că marți, îndrăgitul actor în vârstă de 83 de ani a fost dus la Terapie Intensivă. ”Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repausul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, se arată în comunicatul transmis de spital.

CITEȘTE ȘI: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

Totuși, directorul artistic al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din Capitală n-a evoluat deloc bine, starea de sănătate s-a degradat din ce în ce mai mult. Internat din cauza unor escare, leziuni de decubit în limbaj medical, Arșinel s-a simțit din ce în ce mai rău, iar medicii fac tot posibilul să-l salveze.

Fanatik scrie că actorul suferă de o pneumonie severă, nu mai putea respira, și fiind cunoscut cu problemele cardiace, medicii au decis să îl intubeze și să îl ventileze prin intermediul aparatelor, cel puțin câteva zile, până când va răspunde la tratament.

 

 

 

 

Comentarii: