LIFESTYLE

Dolăneștii, ceartă fără de sfârșit! Ce mai au de ”împărțit”, deși au terminat cu moștenirea

După ani de procese, drumuri și discuții, Ionuț și Dragoș Dolănescu au reușit să își împartă averea de un milion de euro, moștenită de ei de la celebrul Ion Dolănescu, poate cel mai cunoscut interpret de folclor pe care l-a avut vreodată România.

Însă dacă cineva credea că va fi pace de acum între Dragoș, deputat în Costa Rica, și Ionuț, artistul, s-a înșelat. E drept că Dragoș susține că avea de gând să îngroape securea cu fratele lui, cât și cu mama acestuia, la fel de celebra Maria Ciobanu.

Dar lucrurile au revenit la nivelul la care erau, din cauza unor declarații făcute recent de Ionuț, care l-a catalogat lipsit de respect față de Maria Ciobanu care l-ar fi pus mereu la masă.

‘Și maică-mea l-a pus pe Ionuț la masă. E adevărat, am mâncat de câteva ori la masa Mariei, am fost cu Ionuț, am fost musafir în casa dânsei, dar și lui Ionuț îi punea masa mama mea, când venea din Costa Rica.

În plus, fratele meu ne-a jignit rău, a spus la TVR, în emisiunea lui Mircea Dinescu, că maică-mea ar fi venit la ușa lor cu burta la gură, pe când era gravidă cu mine.

El este adevăratul nerecunoscător. Acum, trecutul e trecut, ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?’, a spus Dragoș Dolănescu, pentru Impact.

CITEȘTE ȘI: ”Primă de instalare” de 60.000 euro! Ce LOCALITATE oferă familiilor care vor să se mute această sumă

”Ionuț a avut totul, eu am muncit!”

Ionuț a împlinit recent 49 de ani, dar Dragoș Dolănescu nu s-a grăbit cu urările. ”Îi doresc sănătate, dar nu e cale de împăcare. A fost mereu doar omul interesului. L-am invitat, cândva, în Costa Rica, unde locuiesc, dar nici nu a vrut să audă.

Păi, de ce să vină? El merge doar unde poate face bani, în America’, a mărturisit Dragoș Dolănescu, care are un mare of încă de când era student.

‘”Tata nu mi-a dat bani, în studenție, vara munceam ca să am bani, pe perioada iernii, pentru chirie, cărți și haine. Ionuț era răsfățatul familiei, iar eu, în timpul facultății, căram cu cârca sacii de ciment, pentru a face rost de un ban!

Lui Ionuț nu i-a lipsit nimic. A luat și drepturile de autor ale tatălui nostru, i s-au acordat lui, deși mi se părea mai corect să le împărțim frățește’, a încheiat Dragoș.

 

 

Comentarii: