LIFESTYLE

Drama ascunsă a unui cunoscut prezentator de la noi! Mădălin Ionescu s-a retras din televiziune ca să-şi îngrijească băiatul grav bolnav

Când Mădălin Ionescu a anunţat că va lua o pauză pentru o vreme şi vrea să se dedice familiei, au fost mulţi care l-au suspectat pe celebrul prezentator tv că manipulează de dragul audienţei sau a banilor. Dar iată, că Mădălin Ionescu a vorbit cât se poate de serios când a spus că vrea să se dedice familiei. Iar acum s-a aflat adevărul dureros din spatele acelei hotărâri care a luat show-bizz-ul prin surprindere.

Mădălin Ionescu are trei copii, din două mariaje diferite, cel cu Mihaela, prima soţie, şi cel cu Cristina, actuala lui soţie. dar unul dintre ei, băiatul, este grav bolnav. Iar sacrificiul a fost făcut exact pentru el. Filip are probleme neurologice, şi prezentatorul a vrut să poată să aibă mai multă grijă de el.

Băiatul vedetei tv, Filip, s-a născut perfect sănătos, dar problemele lui de sănătate au apărut la două luni de la naştere când a luat varicelă. A fost o lovitură cutremurătoare pentru familie. „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat…”, mărturisea Mădălin Ionescu pentru okmagazine.ro.

Citeşte şi: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialiști

Şi-a aniversat fiul special în weekend

Sâmbăta trecută, fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 16 ani şi toată familia l-a serbat. “La mulţi ani, Filip! Te voi iubi şi te voi păzi toată viaţa mea. Ştiu că ai un destin special, aşa cum am şi eu pe lângă tine. Împreună trebuie să învingem, chiar dacă în această ţară tinerii ca tine sunt aproape condamnaţi la Infern. Astăzi, însă, e de bine. E ziua ta şi te vom sărbători alături de invitaţii pe care i-ai dorit”, a fost mesajul emoţionat pe care l-a scris Mădălin Ionescu pe Facebook, lângă poza urcată pe contul de socializare.

Cum va fi viaţa lui Filip la maturitate, tatăl lui nu ştie încă, dar ştie că situaţia nu e deloc uşoară pentru că boala i-a afectat lui Filip şi vorbirea, are limba pe jumătate paralizată.

Noi acum încercăm să ne dăm seama cam ce activitate ar putea avea ca să poată obţină un venit, o colaborare. Când l-am întrebat ce vrea să se facă, mi-a spus că i-ar plăcea să prezinte meteo, pentru că de mic e foarte pasionat de hărţi”, a mărturisit actuala soţie a lui Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu, cea care a spus şi că întreaga responsabilitate apară pe umerii lor.

 

Comentarii: