LIFESTYLE

Ducesa de Sussex a ieșit în evidență la înmormântarea Reginei Elisabeta: Gestul pe care nicio altă persoană din familia regală nu l-a făcut

hellomagazine.com

Meghan Markle a părut să se fi emoționat foarte tare la înmormântarea reginei Elisabeta a II -a. Înmormântarea regretatului Monarch a avut loc luni. Liderii mondiali și membrii familiei regale au fost printre cei 2.000 de oameni care s-au adunat la Westminster Abbey pentru a-și aduce omagiul reginei.

Prințul Harry și Meghan Markle au fvut o apariție regală rară la înmormântare, cu Harry mergând în spatele sicriului bunicii sale.

Meghan a stat alături cu Kate Middleton, prințesa Charlotte și prințul George înaintea ceremoniei.

CITEȘTE ȘI: Boala de care a suferit soția prințului Harry ani la rând: La ce a apelat Meghan pentru a se vindeca

Slujba solemnă a părut să o emoționeze pe Markle, deoarece a fost fotografiată cu o lacrimă curgându-i pe față la înmormântare.

Într-o altă fotografie, ea pare să-și ștergă fața în timp ce stă lângă Sophie, Contesa de Wessex, deși pălăria ei funerară îi blochează vederea feței.

Deși relația lui Meghan și Harry cu familia regală a fost încordată în ultimii ani, cuplul a ieșit pentru a clarifica că sunt în condiții bune cu regina Elisabeta.

Harry a spus că bunica și bunicul său nu au făcut observații rasiste despre Archie, iar cuplul a împărtășit că s-au văzut cu monarhul în mod regulat în timp ce se aflau în California și ea a fost în Marea Britanie.

Ducele și ducesa de Sussex și-au numit fiica, Lilibet, după binecuvântarea reginei. Lilibet era porecla familiei reginei.

CITEȘTE ȘI: I-a fost pus numele în onoarea Reginei Elisabeta: Cum arată fetița lui Harry și Meghan la 1 an

Familia Regală, momente emoționante pe ultimul drum al Reginei Elisabeta a II-a

După slujbă, regina a fost condusă de la Westminster Abbey pe The Mall și pe lângă Palatul Buckingham pentru ultima dată, înainte de a fi transferată într-un dric de stat la Wellington Arch pentru a face ultimul drum spre Winsor Castle, locul de odihnă veșnică.

Mulțimea a izbucnit în aplauze și urale în fața Palatului Buckingham. Membrii Familiei Regale, inclusiv Regele Charles al III-lea, au rămas fără expresie în timp ce mărșăluiau, din pricina tensiunii emoționante din jur.

Comentarii: