LIFESTYLE

E nuntă mare la Palat. Dar trece ginerele lui Gigi Becali pe numele latifundiarului?

Mai mare fericire pentru milionarul din Pipera nici că există în aceste momente. Cum știm că Gigi Becalu nu poate să țină multă vreme ceva doar pentru el, vuiește presa de o săptămână că finanțatorul FCSB – numită până de curând Steaua – își mărita fata cea mare.

Teodora Becali, proaspătă absolventă de ASE și viitoare afaceristă, și-a găsit soț pe placul tatălui ei. Băiat din familie de machedoni, Mihai primise aprobare să fie iubitul Teodorei încă de când Becali era închis la Poarta Albă. Acum, în fața unui episcop, fata lui Gigi și machedonul Mihai și-au făcut promisiuni, binecuvântate de părinți și biserică, și logodnicul i-a dat și inelul fetei.

 

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

 

Nunta în octombrie

Lui Becali nu i-a trebuit mult ca să fie provocat. A ieșit la România TV și a recunoscut, ba a mai dat și din casă. Atât cât să nu îi supere pe viitorii miri care nu vor să-și vadă, totuși, viața analizată în studiouri și tabloide.

Gigi a scăpat însă faptul că Teodora și Mihai au stabilit deja nunta în octombrie, iar presa le-a luat urma. Așa au aflat cei de la Wowbizz că s-a deschis lista de invitați. Iar la prima strigare sunt doar vreo…700.

Becali a reprodus și tot ceea ce i-a spus fiicei lui cea mare. ”Tată, ai ales pe placul meu, am încredere în tine de acum încolo, cât ai stat la mine, nu mi-ai greșit cu nimic, așa că faci ceea ce dorești, ai mână liberă”, a povestit Gigi jurnaliștilor.

 

Dilema apropiaților

Și totuși, apropiații familiei au însă unele nedumeriri. Se știe că la machedoni tradiția spune că bărbartul e capul familiei și el decide tot ceea ce e important, iar odată măritată, Teodora nu va mai avea treabă cu tatăl ei, ci cu soțul ei.

”Eu sunt puțin egoist și când s-or mărita fetele mele, nu o să-mi mai convină, cred, ca ele să fie comandate de soții lor”, spunea Becali pe vremea când Teodora era doar clasa a doua.

”Eu, de exemplu, aș vrea ca ginerii mei să treacă ei pe numele meu, pe numele Becali, dacă s-ar putea, nu să ia fetele numele lor, dar nu îi oblig, doar le propun.”, mai zicea, în completare, afaceristul.

 

Citește și: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

 

Viitorul ginere vinde haine, ca Gigi în tinerețe

Pe Mihai, Gigi l-a primit cu brațele deschise. ”E înalt, are peste 1,85, este cum îmi place mie. Și are și o familie care mi-a plăcut, părinții lui sunt de treabă, au și o brumă de avere, dar nu asta contează. Contează că sunt oameni buni fiindcă e important în ce familie intră copilul tău!”, a mai spus Becali, fericit.

De altfel, cum am mai spus, viitorul ginere i-a cerut permisiunea tatălui înainte de a ieși cu fiica, încă de pe vremea când Becali era în pușcărie. Iar primele întâlniri prin parc s-au desfășurat supravegheate. Surorile Teoderei, Alexandra sau Cristina, erau mai mereu prin preajmă.

Mihai l-a convins pe Gigi că îi iubește fata și o respectă, așa că socrul îl considera deja ca pe fiul lui, spun apropiați de-ai latifundiarului.

Comentarii: