LIFESTYLE

E oficial! Rona Hartner nu se lasă învinsă de cancer, a fixat data nunţii, a făcut chiar ea marele anunţ

Nici nu ne-am fi aşteptat ca joviala artistă să procedeze altfel. Şi nu este deloc surpriză faptul că între două cure de chimioterapie, Rona Hartner a lăsat deoparte durerile şi chinul cauzate de cancerul la colon cu care a fost diagnosticată în februarie. S-a gândit, a analizat şi a decis.

Iar momentul nunții cu sufletul ei pereche, Herve, se apropie cu pași repezi. Actriţa premiată pe la festivaluri filmelor artistice a dezvăluit data aleasă printr-un filmuleț scurt pe Facebook. Este exact așa cum ne-a obişnuit: zâmbeşte şi e optimistă. Rona și iubitul său, un DJ francez, mai tânăr cu ceva ani, se vor căsători pe 5 octombrie.

Citeşte şi: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Au mai amânat momentul o dată!

Iubitul mult mai tinerel o ceruse pe Rona Hartner în căsătorie la începutul anului, după o relație de mai bine de un an. Erau în culmea fericirii şi făcea turul televiziunilor povestind despre cununia civilă din mai şi o nuntă pe plajă, vara aceasta. Ba chiar fixaseră ca termen la starea civilă data de 19 mai. Însă în februarie, Rona Hartner a primit o veste care a bulversat-o. Internată de urgență în spital, i s-a descoperit un cancer la colon, iar medicii i-au extirpat tumora pe loc.

Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat şi a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat şi am primit veştile după trei săptămâni şi era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franţa. Oncologul mi-a spus că nu mai e nici o zi de aşteptat şi că trebuie să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci”, era anunţul făcut atunci de Rona la Antena Stars, care a şocat pe toată lumea.

 

Comentarii: