LIFESTYLE

E ultima glumă a lui Cristian Ţânţăreanu sau milionarul din Corbeanca vorbeşte serios? „Am divorţat la notar!”, e anunţul-şoc al afaceristului

Despre Cristian Ţânţăreanu ştie toată lumea că nu prea îţi dai seama când glumeşte şi când vorbeşte serios. Iar ultima bombă care a fost aruncată de milionarul din Corbeanca este că… a divorţat la notar!

Desigur că anunţul făcut chiar de Ţânţăreanu în direct n-a fost luat în serios nici măcar de Cătălin Măruţă, realizatorul emisiunii respective. Doar că glumeţul afacerist n-a renunţat nicio secundă la a spune că s-a despărţit oficial de nevastă şi că se va… însura cu alta, şi de aceea construieşte o sală de evenimente!

Doar că în lumea bună circulă vorba că excentricul milionar n-ar spune chiar poveşti pentru adormit copiii. Şi că iţele istoriei sunt încurcate pe bune. În sensul în care ar fi vorba despre avere, bani mulţi pe care Ţânţăreanu, un vizionar, de altfel, ar vrea să şi-i pună la adăpost şi să nu ajungă la ei nimeni, în afară de cine vrea el. De aceea, s-ar fi şi căsătorit, mai întâi, în acte cu cea de-a doua soţie, care-i stă alături de când a rămas văduv. Au trăit ani buni în concubinaj, dar la un moment dat, Ţânţăreanu ar fi dus-o la starea civilă ca să…poată divorţa şi să împartă averea.

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Mă pregătesc de… Bellu!”

În 2009, Ţânţăreanu a primit o veste-şoc, o veste care ar fi distrus practic pe oricine. A aflat că are cancer! Doar că optimist din fire şi mucalit, omul de afacere s-a pornit în luptă. Şi deşi nu mai era chiar la prima tinereţe – pentru că acum are aproape 76 de ani -, a câştigat. A învins boala teribilă, doar că din când în când, între două călătorii în jurul lumii şi un tun în afaceri, mai aruncă şi câte o fumigenă pentru tabloide.

Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum de acasă… la Bellu!“, a glumit în vară milionarul după ce presa mondenă i-a cântat prohodul. Se răspândise zvonul cum că Ţânţăreanu ar fi slăbit pentru că a recidivat cancerul şi că n-ar mai avea mult de trăit. În realitate, omul de afaceri mersese la nutriţionist şi slăbise 15 kilograme pentru că aşa îşi dorise.

Comentarii: