LIFESTYLE

Ea a vrut pace cu trecutul, dar ce vrea el? Răspunsul surprinzător al lui Pepe la mesajul de Crăciun primit de la Oana Zăvoranu

De Crăciun, s-a întâmplat minunea. După ani de scandal fără sfârșit, după ce și-au spălat rufele în public, iar războiul dintre ei s-a purtat prin tabloide și prin procese, Oana Zăvoranu, femeie măritată de ceva timp, a trimis un sol de pace către primul ei soț. Un mesaj de Sărbători care a luat pe toată lumea prin surprindere.

„A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, a mărturisit Zăvoranca. Și tot ea a dezvăluit și faptul că, deși a citit sms-ul ei, Pepe n-a avut niciun răspuns.

Ei bine, dacă artistul a preferat să nu-i răspundă fostei neveste direct, indirect s-ar fi confesat unor apropiați. „Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi dorește numai bine. Pur și simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulți ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost. S-au spus prea multe, iar între ei nu va exista niciodată niciun fel de amiciție, consideră că așa este cel mai sănătos pentru toată lumea”, ar fi spus oameni din anturajul cântărețului pentru Ciao!.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Eu am plecat din acea căsnicie!”

Tot de Crăciun, Oana Zăvoranu a recunoscut și faptul că Pepe era ”un bărbat bun” și că mariajul lor s-a rupt din cauza ei, ea a ales să plece din căsnicie.

De altfe, Pepe a și acuzat în 2011 că soția ar fi avut o idila extraconjugală cu Tudor Ionescu, tânăr care ulterior a reușit să intre în politică. S-a pornit un mega-scandal mediatic, s-au spus cuvinte grele, iar lucrurile au degenerat la un moment dat, cu plângeri la poliție pentru furt, cu dosare în instanță și procese unul după celălalt.

Cei doi au rupt orice legătură, doar că actorii nu au dat uitării dușmăniile adunate de-a lungul anilor și s-au contrat de fiecare dată. În special Oana, așa cum a fost în momentul în care Pepe a lansat o melodie controversată, despre care fanii au crezut că îi este dedicată Zăvorancei. Oana l-a acuzat atunci că își face publicitate și face bani de pe urma ei.

Între timp însă fiecare dintre ei și-au văzut de viața lor. Actrița din Sacrificiul s-a căsătorit cu Alex Ashraf, un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea, iar Pepe s-a însurat cu Raluca Pastramă, cu care are două fetițe.

 

 

 

 

Comentarii: