LIFESTYLE MODA

Fostul iubit al Șarapovei, apariție-șoc la Australian Open! Bulgarul Dimitrov, subiect de glume pe rețelele de socializare din cauza echipamentului

sursa: ATP/Facebook

Grigor Dimitrov, locul 26 ATP, și-a șocat astăzi fanii la meciul contra argentinianului Juan Londero. Și nu grație jocului prestat la Australian Open, cu treningul în care a apărut. Desigur că reacțiile n-au întârziat să apară, rețelele de socializare fiind bombardate cu tot felul de mesaje.

”Vine din dormitor?”, ”Frumoasă pijama, Grigor” sau ”Colecția de pijamale 2020”, sunt doar câteva dintre replicile ironice ale internauților.

„Probabil un echipament realizat de Serena Williams”, a glumit Margaret Orme Williams, în timp ce Joel Fuller a sintetizat imaginea un singur cuvânt „Brilliant”.

Bulgarul Dimitrov nu a stârnit însă doar acest gen de reacții din partea publicului la Melbourne. A primit și o cerere în căsătorie: camerele TV au surpins o fană cu drapelul Bulgariei pe care scria „Grigor, căsătorește-te cu mine!”.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Dimitrov, iubit de femei celebre

Este de notorietate că jucătorul bulgar nu s-a făcut remarcat în lume doar prin rezultatele sale deosebite în tenis. Grigor Dimitrov a ieșit în evidență și prin faptul că prin patul lui au trecut și câteva femei cunoscute în toată lumea.

De altfel, Dimitrov a dat ”asul” din prima în ceea ce privește relațiile amoroase, el fiind luat la ochi de tabloide după ce a apărut la brațul mult mai cunoscutei Maria Șarapova.

După ce povestea de iubire cu rusoaica, Dimitrov a ”punctat” din nou la vârf. Și s-a combinat cu nimeni alta decât Nicole Sherzinger, celebra cântăreață, cândva iubita pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton.

 

 

 

Comentarii: