LIFESTYLE

Ea e ”prințesa” din viața Bernadettei Szocs!

Pentru Bernadette Szocs, perioada pandemiei a avut și părțile ei bune! Pentru că mai tot timpul este plecată în străinătate, Berni a profitat din plin de lunile în care a fost nevoită să stea la Târgu Mureș din cauza restricțiilor impuse de coronavirus. Sportiva și-a petrecut timpul împreună cu familia și cu Princess, cățelușa sa de 10 ani pe care o iubește foarte mult și pe care a primit-o cadou de la fratele ei.

Patrupedul a apărut în viața Bernadettei exact când aceasta a devenit campioană europeană la juniori, atunci când nimeni nu se aștepta.

” Părinții și fratele meu mi-au promis că dacă ies campioană europeană îmi vor cumpăra unul. A fost foarte greu, nu ne așteptam să câștig, deoarece înainte de Campionatul European am fost accidentată două luni. Nu am pus mâna pe paletă în toată acea perioadă, dar am fost foarte motivată să câștig și am ieșit campioană europeană„, povestește dubla campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Numele cățelușei, ce semnificație are

Berni povestește și legătura care există între numele cățelușei și momentul în care ea a ieșit numărul 1 în Europa la tenis de masă.

I-am dat numele Princess deoarece când am ieșit campioană europeană, cei de la Federația Internațională au spus că sunt Nouă Prințesă a Europei„, mărturisește cea mai frumoasă blondă din tenisul de masă mondial.

 

 

 

 

 

Comentarii: