LIFESTYLE

Scandalul dintre Olivia Steer și Andrei Ștefănescu ia amploare! Cântărețul o dă în judecată pentru defăimare

Andrei Ștefănescu, prezentator la Antenă și cântăreț, ajungea în spital în urmă cu ceva timp, după ce a aflat că este infectat cu COVID-19, virus pe care l-ar fi luat de la Marcel Pavel, primul artist depistat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul s-a prezentat de unul singur la Matei Balș pentru internare, după DSP-ul i-ar fi transmis telefonic că testul lui a ieșit pozitiv

„Joi dimineața mi s-a confirmat telefonic că am coronavirus. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul, care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”, a fost mesajul pe vedeta l-a postat și care a atras un val de critici la adresa lui.

Printre cei care l-au atacat pe Ștefănescu s-a aflat și Olivia Steer, care l-a acuzat de minciună. “Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai nici timp de repetiții, că te cheamă ăstia pe scenă”, a scris Olivia Steer atunci.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Sfătuit să ia măsuri!

Imediat după ce a fost luat în colimator, Andrei Ștefănescu a reacționat. „Mi-a venit să plâng când am citit, efectiv am fost atât de dezamăgit și de trist. Eu o știu pe Olivia Steer, aveam altă părere despre ea. Nici acum nu îmi vine să cred ceea ce am citit. Am dormit cu copilul meu în pat, l-am pupat în toate zilele astea. Ce era să fac? În momentul în care am primit telefon și mi s-a zis că sunt pozitiv, să zic că hop, gata, nu mă mai atingeți, când eu cu oră înainte îl ținusem la piept? Cât să fii de câine și cât să fii de rău? L-am pupat, da, de unde era să știu că sunt bolnav?”, a scris prezentatorul tv.

„A fost sfătuit de toată lumea să ia măsuri. Cineva trebuie să îi pună stop doamnei Steer. Atunci când faci niște afirmații despre niște oameni trebuie să ți le asumi chiar și în fața legii. Andrei este un băiat simplu, sincer, care este extrem de speriat de ceea ce i se întâmplă și care nu își dorește decât să ajungă acasă, sănătos.

Oare cineva se gândește cum este să stai în fiecare clipă cu spaima în suflet că ai transmis și fiului tău de nici trei ani virusul ucigaș? Cum să îți permiți să bagi un om, pe care de altfel îl și cunoști, într-o asemenea mocirlă? Să o dea în judecată pentru calomnie și defăimare. Olivia să aducă în fața legii probe cum că totul este un scenariu, iar Andrei este perfect sănătos”, au susținut surse din apropierea artistului pentru Playtech.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: