LIFESTYLE

`Efectul Pique` asupra Shakirei: columbianca este `cea mai urmărită persoană pe rețelele sociale`! Ce confesiune a făcut artista, după ce a fost văzută plângând pe străzi

sursa: Jordi Martin/Instagram

De când a fost făcut anunțul că Shakira (45 de ani) și Gerard Pique(35 de ani) s-au despărțit, artista nu s-a ferit să recunoască: este dărâmată psihic, ba chiar a avut nevoie de psiholog ca să depășească momentele traumatizante din cauza presiunii mediatice.

Partea plină a paharului însă? Shakira este acum cea mai populară și urmărită personalitate pe rețelele de socializare, susține Mundo Deportivo. Multă lume a empatizat cu Shakira, mai ales că fotbalistul catalan, tatăl celor doi băieți ai ei, și-a refăcut rapid viața, afișându-se în timp record cu o nouă parteneră, mai tânără, ceea ce i-a dat cântăreței aura de victimă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

De altfel, într-un interviu pentru ”Elle”, Shakira n-a făcut un secret din faptul că trăiește „cel mai dificil moment din viață”, ea nedorind să dezvolte subiectul viitorului ei afectiv, dacă și cum își va reface viața.

„Să așteptăm ca această gaură din inima mea să se închidă și apoi vom vedea ce se întâmplă. Dacă mă întrebați cum mă descurc cu această situație, presupun că mă obișnuiesc, amintindu-mi că trebuie să fiu un exemplu pentru copiii mei, că trebuie să fiu ceea ce vor ei ca eu să fiu și ceea ce vreau eu ca ei să devină.

Și vreau să fiu aproape de oamenii care mi-au arătat dragostea și sprijinul lor. Aceasta este puterea mea, acesta este motorul meu cel mai puternic în acest moment”, s-a confesat Shakira.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: