LIFESTYLE

El e bucătarul din lotul național de rugby!

Pandemia de coronavirus a dat planurile peste cap tuturor sportivilor. Obligați să stea acasă de aproape două luni și să-și ocupe timpul cu ceva, mulți dintre ei și-au descoperit noi talente.

Este și cazul rugbystului echipei naționale a României, Marius Antonescu, jucătorul celor de la Bourg en Bresse, a descoperit în perioada de izolare că se poate bate de la egal la egal cu orice chef profesionist.

Izolat în Franța, jucătorul de 27 de ani și-a exersat talentul în bucătărie și a devenit specialist în ciorbe, paste și preparate din fructe de mare. Lucru pe care l-a și demonstrat, gătind rețeta lui preferată de ciorbă.

„Gătesc mai mult de când sunt acasă, îmi place să fac tot felul de preparate, îl consider un hobby. Încerc să am un program alimentar cât mai echilibrat, cel mai mult în această perioadă am mâncat pește, pui, legume și fructe”, spune Marius Antonescu.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Între antrenamente și dorul de mama aflată în Italia

Marius revine după o operație suferită la picior, așa că dedică mult timp recuperării. „Stejarul” spune că îi lipsesc mult coechipierii și familia, cu care apucă să se vadă doar online.

„Având în vedere că revin după accidentare, mă antrenez regulat, încerc să-mi recapăt musculatura de la picior. Cel mai mult îmi lipsesc prietenii și libertatea de a ieși din casă când vreau, să pot să mă plimb pe unde vreau. Petrec mult timp pe net, este singura cale să țin legătura cu prietenii și cei dragi și să-i pot avea, în acest fel, mai aproape. Primul lucru pe care-l voi face când se vor ridica total restricțiile din Franța va fi să plec în Italia, să o vizitez pe mama mea, acolo situația nu este deloc plăcută”, mărturisește Marius Antonescu.

 

 

 

 

 

Comentarii: