LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, blestemată în dragoste? Frumoasa româncă a fost părăsită și de moștenitorul italian!

Va rămâne probabil o mare enigma viața sentimentală a Mădălinei Ghenea. Una dintre cele mai frumoase și mai curtate românce, cu succes pe plan profesional, probabil și cu ceva bănuți, pentru că a jucat în câteva pelicule, a prezentat evenimente grandioase și a defilat pentru designeri de prestigiu, Mădălina n-are cu siguranță noroc în dragoste.

A stat la brațul unui actor de Hollywood, a fost iubita de fotbaliști celebri și de designeri de top, însă ca întotdeauna poveștile ei sfârșesc mereu cu o despărțire, nu cu o nuntă. Nici măcar bărbatul cu care are un copil, Matei Stratan, fiul unui medic milionar și băiat arătos, nu i-a rămas alături Mădălinei mai mult de un an-doi.

După despărțirea de tatăl fetiței, Mădălina a bifat o relație cu un milionar elvețian stabilit în America, tânăr, frumos, care-i dăruise inelul și o prezentase mamei lui. Dar dintr-o dată, s-a rupt lanțul de iubire, iar pe focoasa olteancă a pus ochii Leonardo Maria Del Vecchio, unul dintre moștenitorii unui imperiu de peste 18 miliarde de dolari. Mai mic cu 10 ani, arătos și foarte îndrăgostit, se părea că gata, Mădălinei îi surâde soarta.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Cine le-a stricat relația

În toamna anului trecut, Mădălina Ghenea părea mai fericită ca niciodată. Se mutase deja în Italia, cu fetița și mama ei, și se iubea cu un bărbat mult mai tânăr și foarte bogat. Dar relația Mădălinei Ghenea cu frumușelul italian Leonardo Maria Del Vecchio a început să scârțâie după ce tatăl acestuia ar fi intervenit în relația lor.

Surse din anturajul lor susțin pentru Cancan că ”socrul” vedetei nu a plăcut-o pe româncă și-a și-ar fi sfătuit fiul să o termine cât mai rapid cu Mădălina. Așa că, la scurt timp după discuția cu tatăl lui, Leonardo Maria Del Vecchio s-ar fi conformat.

Leonardo Maria Del Vecchio are 32 de ani este un model celebru și este fiul unui italian care era, în 2019 – conform Forbes – cel mai bogat om de afaceri din Italia. Leonardo Maria Del Vecchio e cunoscut drept mare iubitor de fotomodele celebre în întreaga lume, dar și amator de lux, atribuindu-se de către presă mega-party-uri cu valuri de șampanie Armand de Brignac.

 

 

ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Comentarii: