LIFESTYLE

El e fotbalistul din naționala de baschet a României! Poartă numele unui artist popular

Ar fi putut face carieră în fotbal, dar a ales baschetul și acum va da piept cu „extratereștrii” din naționala iberică! Tudor Gheorghe are 22 de ani și abia așteaptă să evolueze în meciul România-Spania, de la Cluj!

Tudor Gheorghe este unul dinte cei mai tineri jucători din naționala de baschet a României. Legitimat la BCM U FC Argeș Pitesti, sportivul își demonstrează cu mândrie calitățile de fotbalist.

„Pasiunea pentru fotbal o am de când mă știu, în timpul liber mereu joc. Mi s-a spus că am picioare de fotbalist. Îmi place Barcelona și îmi place Leo Messi. Idolul meu a fost Ronaldinho, el m-a făcut să mă îndrăgostesc de fotbal”, povesteşte Tudor Gheorghe, component al echipei naționale de baschet a României.

Citeşte şi: Un psiholog a analizat comportamentul fostului principe Nicolae: Ce ascunde nepotul Regelui Mihai

Cu ochii la starurile spaniole

Tudor Gheorghe abia așteaptă să joace împotriva vedetelor din naționala Spaniei. România va întâlni campioana mondială en-titre la 20 februarie, la Cluj, într-un meci contând pentru calificarea la EuroBasket 2021.

„Când începi să joci baschet, visezi să ajungi la naționala mare. Ricky Rubio, frații Gasol, Rudy Fernandez, toată echipa Spaniei e plină de vedete. N-am scăpat de extratereștrii din Spania” , spune Tudor Gheorghe.

La 22 de ani, Tudor Gheorghe este convins că viitorul poate suna bine: are planuri mari.

„Pentru mine nu este nici o presiune, mai mult o motivație să demonstrăm de ce suntem în stare. Vom intra pe teren să câștigăm. Următorul meu vis este să ne calificăm la EuroBasket 2021, este cel mai ușor de îndeplinit momentan”, spune baschetbalistul.

Comentarii: