LIFESTYLE

Elena Merișoreanu ajunge la ”cuțit”! Ce i-au transmis medicii

Îndrăgita artistă, care nu mai e nici ea la prima tinerețe de mult, s-a prezentat de urgență la cabinetul medicului. Elena Merișoreanu nu avea stări din acelea de rău general, însă ceva a pus-o pe gânduri.

„Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă. Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie.

Mi-am făcut toate analizele și îi povesteam domnului profesor că, la anumite mâncăruri, mă balonez. La analize au descoperit că am probleme la fiere”, a povestit doamna Meri la Antena Stars.

Medicul i-a recomandat cântăreței să se opereze de urgență, așa că solista va ajunge chiar săptămâna viitoare pe masa de operație.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialișt

Va mai urma o altă operație

Elena Merișoreanu nici nu s-a gândit să ia în calcul altă variantă decât cea propusă de doctor. “Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație”, a mai spus solista.

Care mai are de făcut o intervenție: Elena Merișoreanu era programată și la o altă operație, la picior, însă a amânat-o atunci când Spitalul Foișor a fost transformat în spital Covid.

„O să mă operez și la picior. Să vedem ce se mai întâmplă cu Spitalul Foișor. Eu numai acolo vreau să mă operez. Am doctorul meu”, a anunțat artista, pentru Click!

 

 

 

 

Comentarii: