LIFESTYLE

Elena Udrea, gata de nunta cu Alexandrov! ”Cum o fi să fii soacra Elenei Udrea?”, se întreabă fostă blondă a lui Băse

Elena Udrea are un iubit mai tânăr cu 10 ani cu care este de ceva timp împreună și cu care are o fetiță superbă. Dincolo de problemele cu justiția, de bârfe și de cârcoteli, Elena Udrea și Alexandru Alexandrov sunt cât se poate de îndrăgostiți și de devotați unul altuia, iar povestea lor se va încheia cu siguranță la altar.

O spune chiar fostul ministru care recunoaște în interviul dat la Kanal D că a fost cât pe ce să se cunune de două ori. Prima dată au încercat să ajungă la primărie la doar câteva luni de relație, însă ba n-au găsit locație pentru petrecere, ba n-aveau nași. Iar cea de-a doua tentativă a eșuat luna trecută.

”La petrecerea de ziua fetiței am zis, că tot este o petrecere cu prietenii poate stabilim și facem și cununia, iarăși a fost prea din pripă, nu s-a întâmplat.”, mărturisește Elena Udrea în interviul de la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Crede în actul căsătoriei

Elena Udrea nu a renunțat la idee, pentru că – spune ea – actul de cununie este foarte important. Și n-ar fi nicio surpriză ca fostul candidat la Cotroceni să anunțe, la un moment dat, că este deja… femeie măritată. Elena Udrea este de părere că totul trebuie făcut cum trebuie și cât mai repede.

”După experiența mea de viață mi-am dat seama că o relație are șanse mult mai mari să reușească frumos, dacă o oficializezi foarte repede. Ideea asta cu lasă ca să-l cunosc eu mai bine, păi riști după ce l-ai cunoscut mai bine să nu se mai întâmple nimic.”, spune Elena Udrea care nu are însă experiență într-un singur domeniu.

Deși mai are la activ o căsnicie, cu Dorin Cocoș, Elena Udrea n-a avut soacră, pentru că mama afaceristului nu mai era atunci când ei s-au căsătorit. Cu Alexandrov povestea este însă alt

”Râdeam pentru că nu mă cunosc cu soacra mea…ea e plecată în Italia, eu am fost plecată doi ani, când m-am întors, ba covid, ba nu știu ce…deci nu o cunosc… Acum mă întreb invers: cum o fi să fii soacra Elenei Udrea?”, povestește fostul ministru.

 

 

 

 

 

Comentarii: