LIFESTYLE

Tania Budi, impecabilă la 52 de ani! Și totuși, de ce nu s-a măritat niciodată, ce spune vedeta

La cum arată Tania Budi chiar și la 52 de ani, e greu să crezi că n-a stârnit niciodată pasiuni nebunești sau n-a făcut niciun bărbat să vrea să o ia de nevastă. Este practic unul dintre misterele de nepătruns din show-bizz: a fost mereu frumoasă, celebră și cu ceva afaceri la purtător, deci undeva ceva ne scapă…

Pentru că de la Cătălin Botezatu și până la mult mai tânărul trăgător de elită din Legiunea Străină, toți au iubit-o.  Chiar și părinții fostei prezentatoare au apucat la un moment dat să facă o obsesie pentru întrebarea: ”Dar tu când te măriți?”.

”Am trecut prin faza asta, în care ai mei îmi ziceau întruna: dar tu nu te măriți, dar tu nu… și mă apăsa pentru că nu a fost vreodată vreo problemă să mă mărit…  Cred că ei se gândeau într-un mod fals la fericirea mea.”, a mărturisit chiar Tania, la ”Teo Show”.

CITEȘTE ȘI: Visul oricărei femei! Mănâncă MULT, NU face sport și… NU se îngrașă! Ce au descoperit cercetătorii

Iubit de 28 de ani!

Marele paradox este că, de fapt și de drept, în toate relațiile actriței s-a adus în discuție subiectul căsătoriei. Și de câteva ori a fost chiar foarte aproape, a spus Tania.  De aceea n-a înțeles niciodată de ce și-a făcut toată lumea griji pentru povestea ei.

Frumoasa blondă zice că a fost cerută de nevastă de fiecare dată, doar că nu s-a grăbit niciodată și bine a făcut. Acum, Tania Budi trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care are pe jumătate vârsta ei.

Marian este trăgător de elită cu grad de caporal în legiunea străină, scriu tabloidele, iar bărbatul ar fi tare îndrăgostit de Tania, care a devenit o apariție tot mai rară în show-bizz.

Comentarii: