LIFESTYLE

Eliza Samara, după bronzul la Europene: „Sper să fie și mai bine la Tokyo”!

După o săptămână de foc, „tricolorii” au terminat Campionatele Europene de tenis de masă de la Varșovia și revin în țară cu o medalie de bronz, câștigată la simplu feminin de Eliza Samara.

Multipla campioană europeană recunoaște că a avut parte de confruntări grele pe tabloul principal la simplu în competiția din Polonia.

„A fost o săptămână mulțumitoare, dar mereu e loc de mai bine. Mi-aș fi dorit să câștig cu Solja să joc pentru aur. Mereu meciurile mele au fost pe muchie de cuțit la acest Campionat European”, spune sportiva medaliată cu bronz la simplu la Campionatele Europene de la Varșovia.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Pentru că până la Olimpiada din Japonia ne mai desparte mai puțin de o lună, jucătorii din tenisul de masă de pe continent au considerat concursul din Polonia cel mai bun test pentru a știi exact la ce nivel se află. Este și cazul stângacei din lotul României.

„Aceste meciuri le iau ca pe o verificare pentru Tokyo. Sper și îmi doresc ca la Jocurile Olimpice să fim toți în altă formă, mai bună decât cea pe care am arătat-o ca la acest Campionat European”, mărturisește Eliza.

La Jocurile Olimpice din Japonia tenisul de masă românesc va fi reprezentat în patru din cele cinci probe: de feminină, condusă de antrenorul Viorel Filimon şi două sportive din două posibile în proba de simplu: Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara. La masculin vom fi reprezentați de Ovidiu Ionescu (antrenat de Andrei Filimon), iar la dublu mixt de Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs.

 

 

 

 

Comentarii: