LIFESTYLE

Ești depedent de pâine, dar nu vrei să te mai îngrași? Zâna Andreea Marin a descoperit rețeta perfectă. Și nu e nicio vrajă

sursa: Facebook

Ești depedent de pâine, dar nu vrei să te mai îngrași? Zâna Andreea Marin a descoperit rețeta perfectă. Și nu e nicio vrajă, vedeta fiind o eternă căutătoare în materie de alimentație sănătoasă. Și nu numai.

Recent, Andreea Marin a împărtășit cu fanii ei câteva dintre regulile ei de viață sănătoasă. „Eu evit băuturile carbogazoase, nu beau cafea oricum, deși ea e permisă, e posibil și un pahar de vin, însă nu e opțiunea mea acum. Mișcare în aer liber, caut să fie jumătate de oră zilnic, excepții doar rar, când chiar nu pot dintr-o cauza bine motivată.

Seara mănânc cel mai târziu cu patru ore înainte de culcare și las spațiu între mese câteva ore, minim trei. Sunt și alte detalii în dietă, nu doar aceste principii generale, dar care sunt specifice fiecărui om în parte, de aceea am făcut întâi analizele de sânge cerute de nutriţionista mea (…) care mi-a personalizat dieta în funcție de preferințele mele”, a povestit Andreea Marin pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Rețetă de pâine a la Andreea Marin

Vedeta le-a spus admiratorilor ei rețeta de pâine pe care o adoră. „Pâinica promisă de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar cinci minute! Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută în casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).”, a început Andreea Marin să povestească.

”Așadar:

– 65 g făină de migdale (cam 3 linguri cu vârf)

– 2 ouă întregi

– 2 linguri de unt topit

– o linguriță mică de praf de copt

– sare după gust

Eu adaug, așa cum vedeți și în fotografia 2, diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de stevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave). Poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.”,  a explicat Andreea Marin.

”Amesteci totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace. Dacă vrei, poți să mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea., a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Citeste mai mult
Comentarii: