LIFESTYLE SANATATE

Familia Chivu tratează coronavirusul cu dans și iubire! Ce spune Adelina despre nenorocirea care a lovit Italia

La Milano, în punctul roșu al pandemiei de coronavirus care a cuprins Europa, familia Chivu își face carantina mai ușoară. Adelina și fostul căpitan al echipei naționale de fotbal se dansează, sub privirile celor două fiice, Natalia și Anastasia.

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal și soția lui sunt la a săptămână de izolare. Trăiesc de mai bine de un an la Milano, de fapt, s-au stabilit acolo, pentru că Cristi muncește la Inter, ca antrenor de juniori, iar viața lor de acum s-a schimbat radical. Adelina și Cristi Chivu ies la supermarket cu bilet de voie de la poliție.
”Nu ieșim decât la supermarket, la farmacie, că avem doi copii mici care mai au dureri de burtică, de fapt, nici nu am avea unde să ieșim, că totul este închis. 00,17 să comanzi online la market, este greu, pentru că toată lumea comandă, probabil și ei au redus personalul și trebuie să ieși.”, i-a mărturisit Adelina fostei ei colege de la Antena 1, Simona Gherghe.
”Am fost ieri cu Cristi la supermaket, a fost o experiență de viață pentru mine…nu cred că o să mai văd așa ceva… Erau doi bătrâni, și soțului i-a căzut puțin masca…s-a repezit, i-a pus-o,i-a legat-o de urechi, adică…era cumva o panică, toată lumea se ferea de toată lumea”, a povestit Adelina impactul cu realitatea dură.

Citește și: Care este valoarea normală a PULSULUI. Cum variază aceasta în funcție de vârstă

”De ce au plecat românii acasă?”

Un alt șoc teribil pe care l-a resimțit fosta prezentatoare tv a fost modul de selecție al spitalelor în cazul pacienților infectați cu coronavirus. ”Eu una m-am șocat, de ceea ce se întâmplă, deja unii care au peste 60 de ani sunt cu semnul întrebării dacă mai sunt puși pe aparatul de respirat. pentru că sunt atât de puține încât îi triază după vârstă și cumva aleg cine trăiește și cine moare.”, a mărturisit Adelina care nu a înțeles de ce românii care muncesc în Italia s-au năpustit peste graniță, să se întoarcă acasă.

”Românii care au plecat, unde au plecat? Asta nu înțeleg, dacă rămâi aici, de frică, ok, de ce îți e frică, te îmbolnăvești? Ești în Milano, ai acces la un sistem sanitar bun. Se duc în România,îmbolnăvesc pe alții și suprasoliciți un sistem sanitar care nu știu dacă e la fel de bun.”, s-a întrebat soția fostului căpitan al naționalei. Iar un trist răspuns ar fi faptul că cei mai mulți dintre români nu ar fi avut asigurare medicală, dacă au muncit ”la negru”.

 

 

 

 

 

 

Care este valoarea normală a PULSULUI. Cum variază aceasta în funcție de vârstă

Comentarii: