LIFESTYLE

Femeile, slăbiciunea lui Dragoș Săvulescu! Soția l-a dat în primire cu poze din vacanță

De mai bine de doi ani, Dragoș Săvulescu se afla pe lista condamnaților penal fugiți din țară. Duminică, fostul acționar al lui Dinamo a fost arestat în Grecia și, în scurt timp, va fi extrădat în România unde are de ispășit 5 ani jumătate de pușcărie pe care i-a luat în dosarul retrocedărilor frauduloase de terenuri din Mamaia și Constanța pe vremea când făcea afaceri dubioase cu Radu Mazăre și Cristi Borcea.

Săvulescu reușise să dribleze legea și obținuse o micșorare a pedepsei în Italia, și primise cu suspendare. Doar că milionarul n-a ținut cont și a plecat cu soția în vacanță, în Grecia. Care a postat poze cu el pe Instagram, iar poliția i-a luat urma și l-a capturat.

CITEȘTE ȘI: Cum arată casa de la Monte Carlo în care locuieşte Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner /FOTO

S-a iubit cu Mădălina Ghenea

După cum se vede, femeile l-au dat practic în primire pe Săvulescu. Afaceristul cu avere estimată la 11 milioane de euro a fost mereu mare amator de femei frumoase.

Prin patul lui au trecut multe vedete despre care s-a vorbit mai mult sau mai puțin. În 2005, Săvulescu a făcut o nuntă faraonică la Palatul Regal, în Sala Tronului, şi a plătit 500.000 de euro. Doar că patru ani mai târziu, a divorțat de Rodica Ghionea, și a avut o relaţie cu actriţa Mădălina Ghenea, care nu era vedeta de acum.

În 2018 a luat-o de nevastă pe Angela Martini, fostă Miss Universe Albania. Nimeni alta decât femeia cu care a fost în vacanță și care a umplut rețelele de socializare cu poze. Așa se face că poliția l-a arestat duminică, în Grecia.

 

 

 

 

 

Comentarii: