LIFESTYLE

Fete superbe, fără noroc în dragoste. Mai e sau nu Gina Pistol iubita lui Smiley?

Ba ne pregătim de nuntă, ba de o despărțire, e clar că povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley este una imprevizibilă și destul de mult… închisă pentru presă. Deși au fost surprinși împreună în cei doi ani de când se iubesc, nici frumoasa vedetă, ajunsă acum la 39 de ani, și nici cântărețul nu vorbesc deschis despre relația lor.

De ce atâta mister? Apropiați ai artistului susțin că ar fi vorba despre o așa-numită protecție, Smiley nu vrea ca el și Gina să-și trăiască dragostea pe la tv sau prin ziare. Însă e cam greu chiar și cu atâta secretomanie, pentru că atât el, cât și iubita lui sunt personaje mondene destul de vizibile, fie doar și prin prisma show-urilor tv unde au prim-planul, de cele mai multe ori.

 

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

 

Gina Pistol a recunoscut, în sfârșit

La doar câteva zile de când tabloidele începuseră să vuiască, spunând că Gina și Smiley și-au spus adio, prezentatoarea tv  a admis pentru prima dată că el este ”omul drag”. Întrebată în studio la Antena 1 de Capatos dacă i-a fost dor de Smiley cât timp a filmat în Asia,  fostul iepuraș Playboy a recunoscut că da.

Gina Pistol nu s-a ferit să vorbească și despre nuntă. ”Nu mă văd în rochie de mireasă, la câte prezentări am îmbracat-o, aș prefera o petrecere simplă, unde fiecare să vină îmbrăcat cum îi place. O să fie ceva, ca un grătar între prieteni, dar fără mici și manele”, a povestit blonda.

În schimb, Smiley nu a  vorbit niciodată în mod direct despre Gina ca despre iubita lui. Dar i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. A spus într-un interviu pentru Protv că femeia ideală, pentru el, este femeia cu care este împreună.

 

Citește și: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

 

Fată frumoasă, dar niciodată mireasă

Iar dacă despre Smiley se știe că o singură iubită a fost mai cu moț – Laura Cosoi, aproape toate relațiile Ginei Pistol au fost mereu în centrul atenției pentru că fie a fost vorba despre vedete din sport sau show-bizz, fie au fost implicați băieți de oraș cu bani.

Prima dată, fata modestă care a venit din Roșiorii de Vede, Teleorman, să cucerească Bucureștiul, a fost vânzătoare într-un magazin de lux. Precum o Cenușăreasă modernă, Gina a ajuns de acolo direc în paginile unei reviste pentru bărbați.

Prima poveste intens mediatizată a fost cu Codin Maticiuc. A urmat apoi o relație tumultoasă cu libanezul Nicola, băiat cu bani mulți, dar cu la fel de multe probleme. Timp de 7 ani, Gina și Nicola s-au certat și s-au tot împăcat, până s-a rupt lanțul de iubire. Blonda s-a mai iubit scurt, dar intens și cu fotbaliștii Ciprian Marica și Mihai Răduț, până a apărut în peisaj Alin Cocoș.  Se părea că vor ajunge la altar, dar nici cu el nu a fost să fie.

Comentarii: