LIFESTYLE

Fiul lui Kamara se tratează în Turcia. Mesajul emoţionant al artistului care te face să plângi

Au fost zile importante pentru îndrăgitul artist al trupei Alb şi Negru. Kamara este împreună cu fiul lui, Leon, şi cu mama acestuia la un spital din Turcia, unde a fost supus unui prim transplant de celule stem.

Din cauza unor probleme la naştere, copilul artistului în vârstă de 5 ani suferă de paralizie cerebrală, şi ca să poată să înceapă un tratament eficient, Kamara a luptat la Ferma 2019.

Nu a câştigat concursul, dar simpaticul cântăreţ a reuşit să strângă bani pentru ca fiul lui să ajungă în Turcia pentru un tratament cu celule stem, dar şi pentru o intervenţie la nivelul coloanei vertebrale.

„Încă un pas pentru Leon a facut: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”, a postat Kamara pe Instagram, la descrierea unor fotografii în care apare în timp ce îşi veghează fiul aflat pe patul de spital.

Citeşte şi: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

Fiul lui Kamara are 5 ani şi nu a mers niciodată

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la nașterea sa care a avut loc cu 2 luni înainte de termen. Problemele i-au afectat băieţelului partea stângă a creierului, cea responsabilă de activitatea motorie a organismului.

La 5 ani, Leon îşi poate folosi un singur braţ, poartă pampers, cântărește 10 kilograme şi are nevoie de supraveghere permanentă. De asemenea, băiatul lui Kamara nu a mers niciodată nici măcar de-a bușilea

Medicii din Turcia şi alţi specialişti susţin însă că în ciuda dificultăţilor, sunt şanse de ameliorare a stării sale generale, la fel există și posibilitatea ca el să meargă într-o bună zi.

 

Comentarii: