LIFESTYLE

Florin Piersic și frica de moarte! Mesajul emoționant al marelui artist

Nu cred că vreunul dintre noi și-ar imagina poveștile copilăriei fără Harap-Alb al lui Florin Piersic. Sau vreo legendă a haiducilor, fără să-i portretizeze cu figura inegalabilului, marelui actor, ajuns acum la venerabila vârstă de 84 de ani.

S-a spus anii trecuți că traversează cumpene grele, că are probleme de sănătate, dar iată că Florin Piersic e cât se poate de activ, și doar pandemia l-a oprit să mai joace și acum. Și tot pandemia i-a transmis artistului iubit de milioane de români și o stare extrem de ciudată.

„Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această perioadă.”, a mărturisit recent actorul într-un interviu acordat lui Dan Negru.

CITEȘTE ȘI: Declarație ȘOC! Stela Popescu: ”Am avut trei vise care parcă m-au anunţat…”

Piersic, interesant și pentru online

Interviul găzduit de Antena 3 și condus de Dan Negru, cărora li s-a alăturat și părintele Constantin Necula, s-a filmat la Cluj-Napoca, într-o sală de teatru goală. A fost postată și online, pe Doxologia TV, acolo unde a strâns în jur de jumătate de milion de vizualizări.

Interviul a cuprins și momente unice oferite de Florin Piersic. Care a vorbit despre…moarte. ”Jur că vă spun adevărat. Jur! Mi-e mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar mi-e greu și să pronunț cuvântul ‘moarte’, de aia întotdeauna eu nu spun ‘a murit’, ci ‘a plecat într-o stea’.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dar tot ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”, a spus Florin Piersic la Antena 3.

 

 

Comentarii: