NUTRITIE RELATII

Fructele care te ajută să dai randament în dormitor: Conțin enzime de bromelaină care cresc libidoul

Foto: Pinterest.com

Lipsa apetitului sexual poate reprezenta o reală problemă în viața de cuplu, mai ales dacă persistă. Nu este tocmai plăcut să te așezi în pat lângă persoana iubită și să nu simți acea dorință de a te bucura de o experiență sexuală profundă, nu?

Din fericire, știm că anumite alimente ne ajută să ne îmbunătățim viața sexuală sau, în cazuri mai puțin plăcute, să o sabotăm, dar ce nu ar trebui să-ți lipsească din dietă dacă vrei să ai o viață sexuală activă și fără probleme sunt bananele.

Există multe modalități prin care ne putem crește libidoul, iar una dintre ele este prin consumul de banane, iar asta pentru că sunt bogate în nutrienți necesari chiar și în dormitor. Bananele conțin enzime de bromelaină care cresc libidoul și țin la distanță impotența.

De asemenea, sunt o sursă de potasiu și vitamine B precum riboflavine, care ajută la creșterea energiei în organism, potrivit csid.ro. Dacă vrei o sugestie care nu doar să-ți crească libidoul, dar și să creeze un moment special cu partenera, dă frâu liber fanteziilor: taie o banană în felii pe care să le așezi pe corpul partenerei și savurează-le lent.

CITEȘTE ȘI: Excitația la femei: Cele 4 faze prin care femeia trece pentru a ajunge la orgasm, dezvăluite de specialiști

Cum te ajută bananele să dai randament în pat?

Îmbunătățesc dispoziția

Fiind bogate în alfa amino acizi numiți triptofan, bananele te ajută să-ți schimbi complet dispoziția, iar astfel crește producția de serotonină cunoscută și sub numele de „hormonul fericirii”, responsabil și pentru reglarea libidoului.

Cresc nivelul testosteronului

Datorită conținutului de potasiu, bananele ajută la îmbunătățirea producției de testosteron, hormon masculin care joacă un rol vital în îmbunătățirea apetitului sexual, dar și pentru a rezista mai mult în timpul unei partide de sex.

Bananele îți dau mai multă energie

Când faci sex ai nevoie de multă energie. Foarte multă. Bananele conțin cantități generoase de carbohidrați, ceea ce te ajută să fii cât mai energic posibil în timpul actului sexual. De asemenea, cresc cantitatea sangvină care ajunge în aparatul genital și te ajută să atingi excitarea la cote maxime.

CITEȘTE ȘI: Specialiștii răspund: De ce crește apetitul sexual vara

Îmbunătățesc sănătatea prostatei

Aceste fructe conțin două minerale importante: magneziu și mangan. De cele mai multe ori ele se regăsesc în cantități mici în organismul bărbaților și sunt necesare pentru sănătatea prostatei.

Comentarii: