LIFESTYLE

Frumoasă, iute, e fata lui tata: a strâns mai multe trofee decât anii pe care-i are

Are 14 ani, e frumoasă, învață foarte bine și e pasionată de mașinile de curse! De doi ani, Alexandra Teslovan, fiica cea mare a lui Adi Teslovan, unul dintre cei mai buni piloți de raliuri de la noi, este pilot în cursele de time attack pe circuit și super slalom, câștigă medalii și trofee și concurează împotriva a 19 băieți.

„E greu să te integrezi. La început m-au privit ca pe o fata frumoasă care a venit la curse datorită tatălui ei” , povestește Alexandra, completată de tatăl ei.  „După ce au venit rezultatele, au integrat-o instantaneu”, mărturisește dublul campion național la clasa 5.

Adi spune că nu și-a forțat fiica să îi urmeze pasiunea pentru mașini, dar cumva totul a venit firesc. Alexandra a fost luată pe circuit de când avea câțiva ani.

„Totul a pornit de la tata, mă lua cu el la fiecare cursă. Și m-a învățat să pornesc mașina și să o încălzesc, iarna era foarte ok că înainte de școală mă lasa să pornesc mașina și să o las să se încălzească”, recunoaște campioana națională la super slalom.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

A mai practicat tenisul, călăria și baschetul

Înainte să se apuce de curse, Alexandra a mai cochetat cu câteva sporturi: „Am făcut 4 ani tenis, 2 ani la călărie, am făcut baschet. M-am lăsat de tenis, pentru că lenea e cucoană mare”, spune fiica lui Adi Teslovan, care mai adaugă: „Avea toate atuurile fizice să performeze, dar nu și-a dorit neapărat.”

Copila e bună nu doar la curse, ci și la școală. E elevă în clasa a 8-a, iar la ea în cameră, formulele de algebră și aritmetică stau pe perete, lângă medaliile și cupele câștigate.

„Pentru mine clasa a 8-a e normală trebuie să înveți cum trebuie să înveți și în celelalte clase doar că trebuie să te pregătești pentru un examen”, încheie tânăra campioană la automobilism.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: