LIFESTYLE

Iulia Albu, către vedetele care-și folosesc copiii pe rețelele de socializare: ”Sunt pe post de jucării de pluș!”

De curând, Iulia Albu a publicat în sfârșit o poză cu fiica ei pe conturile ei din rețelele de socializare. Și s-a lăudat cu frumosul ei copil, care pe lângă trăsăturile splendide, zice ea că este și foarte perspicace și că la 11 ani se pricepe mai bine decât influencere cu experiență pe partea de content.

Dar, în același timp, excentricul fashion editor își menține părerea în ceea ce expunerea copiilor vedetelor pe rețelele sociale. Iulia Albu crede că unele persoane publice s-au grăbit cu asta și chiar obțin foloase de pe imaginea copiilor lor.

“Este foarte trist ce se întâmplă în acest moment în online, atât pe instagram cât și pe youtube, vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș, pozandu-i din prima secundă după ce au fost născuți și apoi “exploatându-le” imaginea intens pe rețelele lor online.”, mărturisește Iulia într-un interviu pentru revista Ciao!.

CITEȘTE ȘI: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

Nu vrea să-și facă operații estetice!

De asemenea un alt subiect pe marginea căruia Iulia Albu are ”idei puține și fixe” este cel al nașterii și al tendinței din ultimii ani.

”Constat cu uimire faptul că în România nu mai naște nimeni natural și că există mentalitatea conform căreia cezariana este o operație care se poate face la alegere ceea ce este profund fals și ilegal în mai toate statele acestei lumi și de asemenea apetența noii generații pentru implanturi mamare și mai noi fesiere”, mai spune Iulia Albu în revista Ciao!.

Iulia este radicală, deocamdată, în continuare, și în ceea ce privește operațiile estetice și perspectiva de a-și ajusta fizicul în viitorul apropiat. “Sunt foarte mândră de trupul meu și nu doresc să îi aduc modificări”, este replica vedetei.

 

 

 

Comentarii: