NUTRITIE

S-a găsit soluţia mult aşteptată: Prima cafea care nu pătează dinţii

Foto: Pinterest.com

Cafeaua, oricât de gustoasă şi de îndrăgită ar fi, este printre cei mai mari duşmani ai unui zâmbet perfect. Aşa că doi fraţi pasionaţi de cafea s-au gândit să caute formula perfectă pentru o cafea care să nu mai lase urme pe albul dinţilor. Aşa că au lansat prima cafea incoloră din lume.

CITEȘTE ȘI: STUDIU realizat timp de 20 de ani la Harvard: Daca bei cafea, poţi trăi mai mult

Clear Coffee este un produs incolor, îmbuteliat în sticle de 200 ml ce par sticle obişnuite de apă plată – numai că acestea conţin cafea cât se poate de limpede.

Producătorii spun că au apelat la „metode nemaifolosite până acum în prepararea cafelei” şi precizează că produsul lor nu conţine stabilizatori, îndulcitori sau alţi aditivi. În plus (atenţie!) are doar 2 calorii! Deşi nu au dezvăluit până acum secretul acestei cafele incolore, Clear Coffee a făcut deja vâlvă pe internet, ajungând rapid în topul preferinţelor celor care adoră cafeaua.

CITEȘTE ȘI: Spune-mi ce fel de cafea bei, ca să-ţi spun cine eşti: Ce dezvăluie cafeaua despre personalitatea ta

Şi, ca orice produs „pe val”, Clear Coffee nu este nicidecum un produs ieftin. Cafeaua este disponibilă online şi costă 5,99 lire sterline (aprox. 7 euro) cutia cu 2 sticle sau 14,99 lire sterline (aprox. 18 euro) cutia cu 5 sticle de clear coffee. Detalii pe clrcff.com

Comentarii: