LIFESTYLE

George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Burcea! Anunțul făcut de fostul soț al Andreei Bălan!

Chiar dacă au spus totul așa, presărat cu poante, tachinări, relaxat, e limpede că George Burcea are planuri cu Viviana Sposub. Planuri de nuntă.

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub, pentru Click!.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”, a urmat replica amuzantă a lui George Burcea. Însă cât e glumă, cât e serios, vom vedea pe parcurs, cert e că sunt și semne pentru Viviana că în curând va fi mireasă.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă.”, a recunoscut Viviana pentru Click!

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”, a continuat Burcea care a încheiat de câteva luni divorțul de prima soție, cântăreața Andreea Bălan, cu care și două fetițe.

 

 

 

 

 

Comentarii: