LIFESTYLE

Anamaria Prodan îl calcă în picioare pe Reghecampf! Semna cu martori pe caietul cu datornici al regretatei Ionela Prodan, detalii explozive!

sursa: viva.ro

Anamaria Prodan n-are milă de Laurențiu Reghecampf. Din contră, după ultimele scandaluri, e mai furioasă ca niciodată pe bărbatul care anul trecut a anunțat că vrea să divorțeze de ea.

Scandalul cu pensia alimentară a pus capac. Iar Prodanca a pornit la atac, mai ales că și-a amintit că viitorul ei fost soț a răspuns ironic la podcastul lui Măruță atunci când a fost întrebat dacă a luat bani de la Ionela Prodan, cea care ar fi fost ca o mamă pentru Reghe, scrie sportbull.ro.

”Și când mama mea era în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul ei an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca s-o salvez, el își făcea de cap cu nenorocite. Trimitea copiii de acasă prin America, doar ca să scape de ei…el căra banii, munca mea pentru copiii mei, femeilor de genul ăsta. Mințea cu seninătate, își bătea joc…. Atâta micime n-are cum să existe, să n-ai curaj ca bărbat!”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Nu vii să-ți vezi familia, nu vii să-ți vezi copilul, dar du-te la mama la mormânt, că datorită ei ești cine ești azi! Tu veneai de nicăieri, de unde ai avut tu bani, când tu ai avut o mie cinci sute de lei vechi peste tot pe unde ai antrenat, până ți-a dat Gigi 6 mii de euro la Steaua? Păi din ce aveai tu Rolls-uri, mașini, bărci, case pe la Snagov, case prin Belgia, case… De unde? De la Ionela Prodan.

Când i-ai dat vreodată banii ăștia înapoi? Am să prezint eu un dosar cu foarte multe file unde Reghecampf semna, cu martori…Oare de ce o fi păstrat, în sufletul eim tot acest dosar de care eu habar n-aveam?

L-am găsit după moartea ei când am visat-o… un dosar unde Reghecampf pentru 325 de mii, 2oo de mii, 1o mii, 3oo de mii de euro semna cu doi martori că i-a primit… I-a mai dat vreodată cineva înapoi? Nuuu!… Are niște datorii la Ionela Prodan, mama mea! Era capul familiei, el mergea și lua banii. Și să spui că n-am făcut din banii ăia?

Păi tu ai visat vreodată, Reghecampf, dacă nu mă luai pe mine de nevastă, Anamaria Prodan, cu mamă celebră, milionară, să ai așa ceva? Să conduci Rolls, să conduci Bentley, pe care le-ai vândut fără să știu și ne-ai mințit că ai avut accident?”, a răbufnit Prodanca la ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

 

 

 

 

 

Comentarii: