HOROSCOP

HOROSCOP 5 august 2022

Berbec Indiferent care este latura la care vreți să lucrați în mod planificat, cel mai important este să vă țineți de ceea ce v-ați propus. Partenerul de viață este destul de surprins, dar și încântat.

Taur
Dacă aveți cu adevărat nevoie să vă implicați în activități pentru a obține venituri suplimentare slab remunerate, încercați să vă puneți amprenta în ceea ce faceți. Este posibil să legați prietenii sincere.

Gemeni
De fiecare dată când sunteți pregătit să trăiți la maximum pasiunea, nu vă daţi seama că s-ar putea să vă ardeți aripile. Stați liniștiți, vă veţi găsi sufletul-pereche foarte curând.

Rac
Poate mergeți la sala de sport, poate lucrați afară, în grădină, poate ajutați pe cineva dacă sunteți solicitat. Corpul dumneavoastră are nevoie de mișcare pentru ca mintea să se poată odihni.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Vă îndrăgostiți pe loc, fulgerător. Vă amuză situația în sine, dar vă produce o plăcere și o satisfacție imensă. E posibil ca persoana respectivă să rămână pentru totdeauna intangibilă, dar ce contează?

Fecioară
Sunteți din ce în ce mai entuziasmat de ceea ce faceți și de direcția spre care evoluează lucrurile. Vă felicitați pentru modul în care ați reușit să le coordonați pe toate planurile.

Balanță
Rememorați momente când erați fericit și aveți pornirea de a da un telefon. Poate ar fi bine să rămână doar la stadiul de pornire, fără să dați curs vreunei discuții, fie ea cât de nevinovată!

Scorpion
Sunteți în permanentă căutare a echilibrului emoțional, dar cu greu veți reuși să ajungeți pe o linie stabilă. Sunt factori care influențează această stare atât din interior, cât și din exterior.

Săgetător
Aţi devenit conștienți de responsabilitățile dumneavoastră, dar sunteți hotărâți să faceţi o schimbare mare. Veţi lucra la proiecte mari, generatoare de bani, dar şi de mulţumire sufletească.

Capricorn
Pe planul profesional, este foarte posibil să vă fie recunoscute meritele dintr-o perioadă anterioară și să fiți răsplătit pentru ele. Canalizați-vă atenția spre proiectele actuale.

Vărsător
Este posibil să aveți sentimente de vinovăție pentru anumite gesturi pe care le-ați făcut sau nu le-ați făcut în trecut. Dacă evenimentele au avut loc undeva în trecutul îndepărtat, să scoateți esența.

Pești
Trebuie să vă feriți de certuri care ar putea tulbura fericirea în cuplu. Inima dumneavoastră bate în acelaşi ritm cu cea a partenerului, trebuie să menţineţi focul iubirii pururea aprins.

 

 

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Comentarii: