HOROSCOP

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Foto: Pinterest.com

Zodiilor le putem atribui cate o zi a saptamanii care le potenteaza farmecul. In ziua voastra norocoasa este bine sa profitati de fiecare data.

Este bine ca in aceasta zi sa cautati sa va regasiti optimismul, increderea de sine si sa extrageti acea doza de energie necesara pentru absolut orice aspect al vietii voastre.

 

Luni – Ziua norocoasa pentru Zodia Rac

Luni este ziua saptamnii echivalenta cu vibratia noilor inceputuri si este o zi norocoasa pentru cei nascuti in Rac. Cei din Zodia Rac isi cresc sansele de succes daca demareaza noi proiecte sau iau decizii importante in zilele de luni ale saptamanii.

Trăsăturile personalităţii tale în funcţie de zodie

Vrei să ai un ficat sănătos: Ăsta e marele secret

Știi CE reprezinta aceste CIFRE pentru organismul tău?

Marti – Ziua norocoasa pentru Zodia Berbec si Zodia Scorpion

Martea este ziua dominata de energia planetei Marte si din acest motiv, este considerata a fi ziua norocoasa a celor nascuti in Berbec si Scorpion. Beneficiati deci de puterea zilei de marti. Este o zi ideala pentru a va manifesta personalitatea, pentru a termina proiecte si pentru a lua decizii.

Miercuri – Ziua norocoasa pentru Gemeni, Fecioara si Varsator

Cele mai inteligente semne ale zodiacului se potrivesc energetic cu ziua de Miercuri a saptamanii. Pentru persoanele nascute sub Zodia Gemeni, Fecioara sau Varsator aceasta este o zi norocoasa fiindca se afla sub patronajul lui Mercur. Este o zi ideala pentru comunicare si pentru a gasi suportul necesar proiectelor voastre.

Marele secret al zodiei în care te-ai născut: Când ai cele mai mari realizări

Câți ani CREZI că au aceste femei? Adevărul te va șoca!

Mituri despre răceală și gripă. Cât este adevăr și cât este fals?

Joi – Ziua norocoasa pentru Pesti si Sagetator

Zilele de joi poarta cu sine vibratia anticiparii si a optimismului. Aceste emotii sunt specifice celor nascuti in Zodia Pesti si Sagetator. Ambele semne apreciaza de asemenea vibratia intelepciunii pe care o poarta cu sine aceasta zi. Ziua de joi le da incredere in absolut tot ce fac si de aceea le este recomandat sa profite de fiecare data de aceasta zi dominata de Jupiter.

Foto: Pinterest.com

Vineri – Ziua norocoasa pentru Taur si Balanta

Vinerea este ziua norocoasa pentru cei nascuti in Taur si Balanta fiindca este ziua sarbatorii si a iubirii. Venus patroneaza aceasta zi si isi ofera vibratia magica a iubirii si sarbataorii in vietile noastre. Iata de ce, cele doua semne se simt in largul lor in zilele de vineri, conform whats-your-sign.com. Le este recomandat sa se bucure mereu de ziua lor norocoasa si sa profite in toate modurile posibile, distrandu-se sau asumandu-si initiative in aceasta zi.

Tipurile de oameni predispuși la INFIDELITATE

Ce TIP de inteligență ai în funcție de zodie

MIT dărâmat: Aprox 40% din furnicile ”muncitoare” doar se învârt, fără a face nimic

Sambata – Ziua norocoasa pentru Capricorn

Sambata este o zi atat pentru a incepe cat si pentru a sfarsi proiecte. Iata de ce aceasta este cea mai norocoasa zi a celor nascuti in Capricorn. Capricornii iubesc energia acestei zile care inspira actiune si in acelasi timp dorinta de a celebra reusite. Capricornii vor opta si pentru o rutina speciala pentru ziua de Sambata, o activitate care sa le satisfaca nevoia de implicare si spiritul pasional.

Duminica – Ziua norocoasa pentru Zodia Leu

Leii pot observa ca duminica este ziua cand se simt mai liberi decat de obicei in exprimare. Duminica este ziua lor norocoasa care le potenteaza caracteristicile. Este ziua dominata de energia soarelui. Este ziua care ii inspira sa iubeasca si sa petreaca mai mult timp alaturi de cei pe care ii iubesc, cat si sa isi manifeste spiritul creativ si expansiv.

Comentarii: