SANATATE

Vrei să ai un ficat sănătos: Ăsta e marele secret

Foto: Pinterest.com

Vrei să ai un ficat sănătos? Să nu ai probleme de sănătate? Îţi oferim marele secret. Acestea sunt plantele care te ajută să te menţii în formă, dar şi să eviţi vizitele la medic.

 

Despre ficat se spune că este un organ silenţios ce nu produce simptome evidente decât în stadii avansate. Astfel că odihna, mâncarea  sănătoasă, mişcarea şi relaxarea sunt importante pentru a-ţi păstra ficatul sănătos timp îndelungat.Mai mult, plantele combinate corect nu prezintă niciun fel de risc, în schimb te pot ajuta să-ţi menţii sănătatea. O soluţie bună o reprezintă ceaiurile din plante, acestea pot calma mai ales crizele de ficat, sunt hidratante şi la îndemâna oricui.

La ce VÂRSTĂ ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie

Te ajută apa cu gheață să slăbești? ADEVĂR sau MIT

De ce sticlele de BERE au culori DIFERITE

În cazul în care resimţi anumite simptome precum ameţeală, anxietate, oboseală accentuată, stare de vomă nu ezita să mergi la medic pentru un consult de specialitate. Dacă ai parte de o criză de ficat poţi apela la o compresă cu ceai de coada calului, sunt eficiente atât în calmarea crizelor hepatice cât şi a celor biliare. Nici afecţiunile stomacului nu sunt trecute cu vederea de această plantă.

Cum poţi evita diabetul: Cinci lucruri neştiute până acum

Demi Moore, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre efectul nefast al stresului asupra sa

Ce spun GESTURILE INVOLUNTARE despre tine

Indicat ar fi ca toamna şi primăvara să apelezi la ceaiul de drăgaică şi rădăcină de obligeană, ambele având un efect detoxifiant, ajutând ficatul, pancreasul şi rinichii să funcţioneze în parametri normali, conform adevarul.ro. În cazul în care nu te impaci cu gustul lor poţi să apelezi la ceaiul de măcrişul iepurelui. Indiferent care din aceste 3 plante le vei alege nu adăuga zahăr niciodată în ceai. Bea minim o cană de ceai pe zi şi evită pe cât posibil alimentele prăjite sau de patiserie.

Comentarii: