SANATATE

REVOLUȚIONAR! Au distrus tumorile cancerului mamar în doar 11 zile FĂRĂ CHIMIOTERAPIE!

Foto: Pinterest.com

În 2011, s-a estimat că mai mult de o jumătate de milion de femei au decedat din cauza cancerului de sân, conform Organizației Mondiale a Sănătății. Deși în general este considerată o boală a țărilor dezvoltate, aproape jumătate din cazurile de cancer mamar la nivel mondial se află în țările mai puțin dezvoltate și peste 58% din decesele la nivel mondial au avut loc în acestea.

O metodă bine cunoscută de combatere a cancerului este chimioterapia, prin care se radiază toate celulele dintr-o anumită zonă și nu atacă doar celulele canceroase. De aceea, acest nou studiu din Amsterdam este atât de impresionant, deoarece arată rezultate conform cărora se pot distruge tumorile în doar 11 zile fără a folosi chimioterapia, scrie Telegraph.co.uk.

Celulele canceroase sunt cunoscute pentru creșterea și răspândirea rapidă, astfel că utilizarea chimioterapiei a fost mult timp considerată a fi cea mai eficientă, deoarece reduce viteza cu care aceasta crește.

Dar pot exista numeroase efecte secundare asociate cu chimioterapia, deoarece pot reduce creșterea altor celule bune, cum ar fi cele din gură și stomac (intestine) și celule care vă fac să crească părul.

La ce VÂRSTĂ ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie

Te ajută apa cu gheață să slăbești? ADEVĂR sau MIT

De ce sticlele de BERE au culori DIFERITE

La Conferința Europeană Împotriva Cancerului Mamar din Amsterdam, profesorul Nigel Bundred a dezvăluit o cercetare care a ilustrat o eficacitate în lupta împotriva celulelor canceroase.

Foto: Pinterest.com

Cercetatorii au descoperit unele dovezi uimitoare atunci când au folosit aceste două medicamente simultan înainte de intervenții chirurgicale si chimioterapie.

Cum poţi evita diabetul: Cinci lucruri neştiute până acum

Demi Moore, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre efectul nefast al stresului asupra sa

Ce spun GESTURILE INVOLUNTARE despre tine

El a combinat cele două medicamente, Herceptin (cunoscut și ca Trastuzumab) și Lapatinib. Deși perechea este deja folosită în tratamentul cancerului, ele nu au fost niciodată folosite într-un duo.

Cercetările lor au arătat faptul că au reușit să elimine complet unele tipuri de cancer de sân în doar 11 zile. În alte cazuri, au descoperit că combinația dintre medicamente a dus către o reducere drastică a dimensiunilor cancerului.

Dieta cu BORȘ. Detox și slăbire, în același timp

Alimentele care-ţi potolesc pofta de dulce atunci când vrei să renunți la zahăr

Cât de NOCIVĂ este CEARA folosită la conservarea fructelor din comerţ

Combinația dintre cele două medicamente are scopul de a combate o proteină cunoscută ca fiind factorul de creștere epidermal uman 2 sau HER2. Gena HER2 creează proteina HER2, care este un receptor și care dictează creșterea și diviziunea celulelor cancerului de sân.

Comentarii: