LIFESTYLE

Demi Moore, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre efectul nefast al stresului asupra sa

Există studii numeroase care arată că stresul poate avea un impact asupra sistemului nervos și asupra organismului uman. Este o problemă care afectează mai ales vedetele de la Hollywood, care ajung uneori să facă mărturisiri surprinzătoare.

Este și cazul celebrei actrițe Demi Moore — fosta parteneră de viață a lui Ashton Kutcher — care a mărturisit recent că stresul a costat-o doi dinți din față.

„Am pierdut doi dinți frontali”, a dezvăluit actrița în celebrul program condus de Jimmy Fallon la postul NBC, informează People.com

Foto: people.com

Protagonista filmului „Ghost” a adăugat ironic că i-ar fi plăcut să spună că și-a pierdut dinții mergând cu trotineta sau cu rolele, însă „i-am pierdut din cauza stresului”, a mărturisit ea.

Foto: people.com

Demi Moore care a fost invitată la emisiune pentru a-și promova cel mai recent film al său, „Rough Night”, a făcut această confesiune, deoarece a considerat că este un lucru pozitiv ca această informație să circule.

Ți se face DES pielea ”de găină”? Ce AFECȚIUNE poți avea

Ce-şi doresc bărbaţii: Şapte moduri prin care-ţi poţi satisface partenerul

GREȘELI pe care le faci în pat DUPĂ 30 de ani. Evită-le!

Continuând pe un ton relaxat și glumeț cu privirile la progresele realizate în domeniul sănătății mintale, actrița și-a exprimat gratitudinea mai ales față de progresele odontologiei moderne.

„Mulțumesc tuturor celor care practică odontologia”, a încheiat Demi Moore.

Foto: people.com

Comentarii: