RELATII

GREȘELI pe care le faci în pat DUPĂ 30 de ani. Evită-le!

Foto: Pinterest.com

 

Experienţa sexuală pe care ai acumulat-o până în jurul vârstei de 30 de ani îţi permite să fii mult mai dezinvoltă şi mai îndrăzneaţă în pat.

De fapt, despre această vârstă se spune că este perioada la care femeile au cele mai multe orgasme, iar viaţa lor sexuală devine tot mai bună.

Dar dacă nu te regăseşti deloc în această descriere, atunci este posibil să faci unele greşeli. Iată care sunt acestea:

Mimezi orgasmul

Într-un sondaj realizat de publicaţia AskMen.com, la care au participat aproximativ 1000 de femei, 54% dintre cele care au completat chestionarul au declarat că au mimat cel puţin o dată orgasmul, în timp ce 26% dintre femei au declarat că mimează orgasmul de fiecare dată când fac sex.

Aceasta este una dintre greşelile majore pe care le poţi face în pat. Are potenţialul de a bloca total evoluţia vieţii tale sexuale, mai ales dacă ai un partener stabil. Iubitul tău va considera că te simţi excelent când faceţi dragoste, deşi tu poate că n-ai mai avut un orgasm „real” de foarte multă vreme.

Nu acorzi atenţie preludiului

Pentru a avea orgasm, durata preludiului este esenţială în cazul femeilor. Dacă iubitul tău este gata de sex oricând, oriunde, trebuie să recunoşti că nu acelaşi lucru îl simţi şi tu. Săruturile, mângâierile şi atingerile prin care vă exploraţi trupurile sunt absolut necesare pentru ca şi tu să obţii orgasmul.

Cum fac sex italienii. Practica bizară care îi face să fie unici în lume!

Nutriţioniştii avertizează: aceste alimente îţi taie pofta de sex !

Ce efecte are asupra sănătății tale LIPSA sexului

Prin urmare, spune-i iubitului tău că îţi doreşti ca preludiul să dureze mai mult sau propune-i jocuri erotice care amână penetrarea.

Ai căzut pradă rutinei

Tu şi partenerul tău aţi descoperit una, două poziţii sexuale la care apelaţi de cele mai multe ori? Dacă acestea nu vă fac să vă simţiţi excelent, atunci comoditatea ar putea fi motivul pentru care vă întoarceţi permanent la ele. Iar o greşeală majoră pe care o poţi face în jurul vârstei de 30 de ani este aceea de a lăsa rutina să se instaleze în viaţa ta sexuală.

Poziţii erotice care creează dependenţă

Încearcă mereu ceva nou, vino cu idei, preia iniţiativa şi vei descoperi că sexul poate fi senzaţional!

Îţi neglijezi corpul

Chiar dacă nu este tocmai o greşeală pe care o faci în pat, este totuşi o chestiune care îţi afectează serios şi viaţa amoroasă. Atunci când îţi neglijezi corpul, când mănânci nesănătos, nu faci sport şi nu ai grijă de tine, efectele încep să se vadă rapid, iar tu vei fi tot mai nemulţumită de forma ta fizică, ceea ce are potenţialul de a te inhiba în dormitor.

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie

Exerciții fizice simple care îți vor îmbunătăți considerabil viața sexuală

Prin urmare, ai grijă de tine şi de sănătatea ta şi vei observa rapid că te simţi mult mai sexy în pielea ta şi că eşti mult mai activă şi mai îndrăzneaţă în pat.

Foto: pinterest.com

Nu vorbeşti despre sex

După 30 de ani ar trebui să scapi de teama de a vorbi deschis despre sex cu partenerul tău. Nu mai ai nicio scuză să ţii doar pentru tine fanteziile şi dorinţele tale erotice, lucrurile care îţi plac cel mai mult atunci când faceţi dragoste, dar şi ce ai vrea să schimbi.

Care este CEA MAI BUNĂ ZI pentru SEX? Cercetătorii au găsit răspunsul

Poziţii erotice pentru penetrare adâncă care îți asigură garantat orgasmul

Tipuri de sex INTERZISE prin lege. Cei care le practică pot ajunge după gratii

Nu este cazul să aveţi discuţii „tehnice”, care distrug pasiunea şi misterul, dar în unele momente de intimitate poţi aborda astfel de subiecte.

Este foarte important ca discuţiile despre sex să nu aibă loc în timpul sau înaintea partidelor de amor, ci atunci când sunteţi amândoi relaxaţi şi aveţi chef de destăinuiri.

Comentarii: