LIFESTYLE

Gest CONTROVERSAT al Melaniei TRUMP. Mesaj împotriva soțului?

 

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a făcut senzație pe Twitter dând ”like” tweet-ului unui utilizator care făcea haz de dificultățile relației sale cu Donald Trump.

Marți seara, Melania Trump ”a dat like” tweetului scriitorului Andy Ostroy și GIF-ului viral ce arată schimbarea radicală a expresiei sale la ceremonia de inaugurare.

În tweet-ul său anti-Trump, Ostroy a glumit: ”Seems the only #Wall @realDonaldTrump’s built is the one between him and @FLOTUS #Melania #trump” (”Se pare că singurul zid pe care Donald Trump l-a construit este cel dintre el și Melania Trump” ).

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe pentru doamna Trump nu a răspuns imediat cererii revistei People de a comenta.

Deși Prima Doamnă a eliminat ”like-ul” său, pe internet zvonurile privind dificultățile de cuplu au devenit tot mai insistente.

Melania Trump/Twitter

Capturi în care se vede ”like-ul” Melaniei Trump, care nu a folosit contul oficial al Primei Doamne, @FLOTUS, ci pe cel pe care ea l-a creat în 2010, @MELANIATRUMP, au fost difuzate de revista People.

Singurul tweet la care Melania a mai dat ”like” de la crearea contului datează din 2012, când fostului model i-a plăcut propriul său mesaj, ”Hello Twitter?!”.

Este foarte posibil să fie vorba de un accident sau de o piratare, scrie People. Totuși, acest eveniment intervine în momentul în care o anchetă dezvăluie disfuncționalități grave în relația cuplului prezidențial american, între ”umilință și minciuni”, comentează voici.fr.

Comentarii: