featured LIFESTYLE

Gestul bizar al unei tinere care a vizat-o pe Anamaria Prodan, după bătaia cu Reghecampf! Prodanca s-a lăudat cu omagiul neașteptat pe Instagram

Lumea s-a împărțit în două tabere după bătaia șocantă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Unii o blamează pe Prodanca, alții o susțin în ideea în care soțiorul nici el ușă de biserică a fost primul care a ridicat mâna, după cum s-a văzut în scenele violente din fața vilei de la Snagov.

Din tabăra feministelor, susținătoarelor Anamariei, s-a evidențiat însă o tânără din Craiova. Care, nici mai mult, nici mai puțin, și-a tatuat chipul impresarei pe picior și a postat totul pe rețelele de socializare.

Evident că vedeta n-a pierdut prilejul să le arate prietenilor virtual ce fel de admiratori are. Și – ea fiind, de altfel, o împătimită tatuajelor – agentul FIFA Imaginea a distribuit pe Instastory imaginea cu desenul respectiv.

Săptămâna trecută, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție, reclamând fiecare că a fost agresat de celălalt, s-au dat ordine de restricție provizorii și s-au făcut dosare penale pentru violență în familie. Ulterior au apărut și imaginile video cu bătaia.

CITEȘTE ȘI: Cum să îți antrenezi TOT corpul în doar 15 minute /VIDEO

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație gen Cancan.

Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe.

Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau”, a explicat Anamaria Prodan, citată de antena3.ro.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: