LIFESTYLE

Gestul făcut de Gigi Becali, nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva! Dan Negru l-a dat de gol!

Se știe că Gigi Becali face acte de caritate de ani de zile. E considerat marele filantrop al României și că vrea el sau nu, presa le popularizează oricum. Asta a fost o parte a poveștii care a stârnit mereu controverse, Gigi fiind acuzat că face gesturi umanitare de dragul imaginii.

Dar iată că mai sunt și situații și situații, iar Becali a ajutat și oameni despre care nu s-a știut sau nu a vrut a se afla. Una dintre el a fost dezvăluită de Dan Negru, invitat la emisiunea lui Ioanițoaia de la gsp.ro.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

A prelungit viața unui copil

„Am o poveste cu Gigi și nu știu dacă să v-o zic sau nu…. N-a vrut s-o spună și s-o facă public. La Next Star, show-ul meu cu copii, a fost un puști care avea cancer în fază terminală. Cânta foarte frumos, dar avea cancer în fază terminală.
Avea nevoie de niște zeci de mii de euro multe, ca să-și salveze viața. Omul n-a găsit, tatăl lui, mama lui n-au găsit banii”, a povestit ”regele Revelioanelor„ la gsp.ro.

„Nea Gigi a dat toți banii ăștia și i-a salvat viața. N-a vrut s-o spună la televizor. A vrut să fie într-o liniște și într-o discreție a lui. Copilul ăla, aici în România i-au dat trei luni de supraviețuire.
Au trecut 8 ani de atunci și chiar vorbesc cu ăsta mic. Atunci m-a impresionat gestul lui Becali. E vorba de o viață salvată! Ce se spune, ce se vorbește, nu mă interesează. Eu știu că ăstuia mic omul ăsta, Gigi Becali, i-a schimbat viața”, a mărturisit Dan Negru.

Comentarii: