LIFESTYLE

Gică Popescu, după ce s-a vindecat de Covid 19: ”Organismul nu e în regulă!”

Boala a trecut, dar pentru fostul mare internațional Gică Popescu rămâne un mister cum de s-a infectat tocmai el cu coronavirus. „Nu știu cum m-am infectat, pentru că am fost printre persoanele poate exagerat de prudente.

M-am certat cu toată lumea să purtăm măști și să avem dezinfectant peste tot.”, a povestit președintele Viitorului, la Aleph News.

”Am lăsat garda jos într-un singur moment, când am plecat în Deltă cu câțiva prieteni. Am plecat luni, iar joi noapte am avut dureri groaznice de cap. M-am trezit de dimineață, am cerut unui prieten două pastile și am fost bine.

Seara ne-a prins ploaia când am venit de la pescuit și noaptea am avut frisoane. Următoarea zi m-au durut mușchii, începusem să tușesc și am zis «Nu mă simt bine! Hai să mergem acasă!».”, a continuat ”Baciul”.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Internat cu pneumonie

Unul dintre liderii Generației de Aur a mai spus și ce s-a întâmplat după ce a luat virusul, ce simptome a avut. ”Aveam stări asemănătoare cu cele unei răceli. Sâmbătă și duminică am luat pastile de răceală.

Luni, trebuia să fac testul, pentru că în primul rând simțeam eu că aveam stări care se asemănau foarte mult cu cele de coronavirus.

În plus, trebuia să fac testul alături de echipă. Seara am primit rezultatul pozitiv, iar marți dimineața am fost la «Matei Balș», am făcut analizele, care au fost toate foarte bune.

Pe computerul tomograf a ieșit o pneumonie în progres, dar a fost ușoară. Am stat încă cinci zile cu tratament.”, a detaliat Popescu.

Gică Popescu a mărturisit și că organismul său de fost sportiv, puternic, călit, tot se resimte după ce a avut Covid 19. ”În prima zi după ce m-am vindecat, m-am dus la sală. Eu, în mod normal, fac exerciții cu 70-90 de kilograme.

Dar nu puteam să le mișc! Eu credeam că revin la forma inițială și începusem să împing, să fac efort. Pe bicicletă am transpirat incredibil.

În mod normal, transpir după 20-25 de minute, dar acum, în 5 minute eram plin de transpirație și atunci mi-am dat seama că organismul nu e în regulă”,, a mai spus Popescu la emisiunea „Marius Tucă Show”.

 

 

 

 

Comentarii: