LIFESTYLE

Gina Pistol, certată pe Instagram! Ce le-a răspuns blonda femeilor cârcotașe

Deunăzi, Gina Pistol s-a înfățișat din nou în fața prietenilor virtuali, cărora le-a împărtășit din experiența de proaspătă mămică. Iar vedeta tv le-a înfățișat, culmea, deloc o imagine idilică a ceea ce presupune viața de lăuză.

„Fața mea după ce am dormit 5 ore… 5 ore legate. De ce am specificat că am părul spălat? Pentru că acum nu mai pot să fac duș spontan și să zic hai că spăl și părul. trebuie să fac programare.

Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu. Primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care sunt trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă.

Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Poate pentru tine va fi mai ușor, eu spun din punctul meu de vedere și multe femei au trecut prin asta, doar puține vorbesc despre asta. Na, că o spun eu”, a spus Gina Pistol.
Doar că nu toată lumea a apreciat sinceritatea Ginei.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Mă critică o perfectă!”

Gina s-a trezit că este criticată de o altă femeie, pe rețelele de socializare. Scoasă din sărite, iubita lui Smiley a replicat instantaneu.

„E dureros când plânge și nu știi ce să faci și cumva toate lucrurile m-au epuizat psihic și fizic. Mare noroc am cu Andrei pentru se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și linișit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită.

Legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi lase un mesaj să-mi spună: am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?

Pentru cele care gândesc ca ea, vă spun doar atât: mai scutiți-mă. Pentru fiica mea voi face tot posibilul să fiu cea mai bună mamă.

Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră” a spus Gina Pistol, pe Instagramul său.

 

 

 

Comentarii: