LIFESTYLE

Gina Pistol dă din casă, ce face Smiley cu fiica lui în fiecare dimineață! E emoționant!

Gina Pistol și Smiley au ținut ascunsă o vreme povestea de iubire dintre ei. Și după ce au anunțat pe toată lumea că sunt împreună a venit n-au pierdut prea mult timp. Cel mai mare șoc pentru show-bizz a fost când Gina și Smiley au făcut marele anunț. Că vor avea un copil!

Vedeta tv și cântărețul au devenit părinți. Iar Smiley și Gina sunt cei mai fericiți. Iar asta se vede de la distanță. Gina mărturisește că iubitul ei este tatăl ideal. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce obicei și-a format Smiley împreună cu micuța Josephine în fiecare dimineață.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

„Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața, îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea. Ei au ritualul lor în fiecare dimineață. Ea își pune fustița de balet, Andrei pune Ceaikovski și dansează împreună Lacul Lebedelor, apoi ea are o colecție de cărți muzicale și le răsfoiesc împreună. Așa cum am mai zis, este un tată perfect și minunat pentru ea”, a povestit Gina Pistol la Antena Stars.

Gina și Smiley abia s-au întors din vacanța petrecută cu fiica lor. „A trecut ianuarie și sunt deja obosită, ca de sfârșit de an. Am fost plecați în vacanță, dar atunci când mergi și cu un copil este mai greu față de cum ai merge doar cu iubitul. Adevărul este că nu aș fi plecat în vacanță fără copil, dar nu am înțeles nimic, că trebuie să-ți faci programul după programul copilului, micul dejun, mers la plajă, doarme copilul, se trezește, dă-i să mănânce și tot așa. Nici nu știu când a trecut, dar ea s-a bucurat foarte mult”, a mai spus Gina Pistol.

 

 

Comentarii: