LIFESTYLE

Gigi Becali a reacționat după ce tabloidele au detonat bomba! Ginerele milionarului prins sub influența substanțelor psihoactive la volan?

Gigi Becali l-a primit pe Theodor Mihai Mincu cu brațele deschise în familia lui. Iar „Prințișorul din Dobroiești” pare să-i făcut fiica fericită cu adevărat, deci instinctul de părinte nu l-a înșelat. Becali le-a făcut fetei celei mari și primului său ginere nuntă cu ștaif, le-a dat pe mână afaceri la cheie și a primit la schimb bucuria de a fi bunic: are două nepoțele.

Totul pare idilic, dar oare așa este? Cancan.ro susține că ginerele lui Gigi ar fi călcat pe bec: ar fi fost prins conducând un vehicul sub influența substanțelor psihoactive și riscă pedeapsa cu închisoarea. Dosarul ar fi fost deja trimis la Parchet și dacă va fi găsit vinovat, Mihai Theodor Mincu riscă până la cinci ani de închisoare. Cum a reacționat Becali când a fost întrebat?

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

„Bă, tată, de problema ginerului meu… minciuni. Adică tot felul de minciuni. Luaţi dosarul! Duceţi-vă la sectorul 1 la judecătorie şi luaţi voi dosarul. Dacă sunteţi voi corecţi şi drepţi, luaţi dosarul. Ca să nu mai existe minciuna.

Pe dosar, pe acte. Aşa, ca să denigrezi… eu le-am spus, aşteptaţi-vă la asta. Numele ăsta de Becali va mai sta încă 20-30-40 de ani. După ce mor eu încă 6-7 ani. Am zis: ‘În politică să nu intraţi, în fotbal nu’. Pe mine nu mă interesează gura lumii, mă interesează copiii. Văd copiii.”, a reacționat Becali.

 

 

 

 

Comentarii: