LIFESTYLE

Gina Pistol la doi ani de când s-a lăsat de televiziune: Regretă pasul făcut?

Gina Pistol la doi ani de când s-a lăsat de televiziune: Regretă pasul făcut? Gina Pistol a decis, în urmă cu doi ani, să renunțe la televiziune, deși prezenta două dintre cele mai îndrăgite show-uri TV, respectiv Asia Express și Chefi la cuțite, din dorința de a petrece mai mult timp cu fiica ei.

Gina Pistol spune că nu mai făcea față programului extrem de încărcat și a trecut și prin depresie postnatală, însă nici acum nu se plictisește. Soția lui Smiley spune că aleargă de dimineață până seara.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol și miracolul de care a avut parte, în ciuda pronosticului primit de la medici

Gina Pistol la doi ani de când s-a lăsat de televiziune: Regretă pasul făcut?

Gina Pistol a trecut printr-o depresie după ce a devenit mamă, apoi a ajuns la epuizare din cauza programului încărcat pe care îl avea la Antena 1. Smiley și-a sfătuit soția să ia o pauză pentru a se ocupa mai mult de starea ei de sănătate, dar și psihică și Gina Pistol este foarte fericită că a decis să se retragă din televiziune.

Ce mai face Gina Pistol de când s-a retras din televiziune

În ultimii doi ani, Gina Pistol nu a mai câștigat bani din televiziune, ci din online. A fost implicată în mai multe campanii pe Instagram și a făcut reclamă la diverse produse, de la cosmetice la haine și accesorii pentru bebeluși.

Celor care credeau că Gina Pistol se plictisește de când nu mai apare la TV, soția lui Smiley le dă vești noi. „Am zis să fac mai fac și eu niște Story-uri să mai vorbesc cu voi, în cazul în care vă întrebați ce mai fac. Fac bine, nici eu nu știu ce naiba fac. Alerg de dimineață până seara’, a transmis vedeta pe Instagram.

Totodată, Gina Pistol a anunțat că lucrează la unele proiecte, însă nu a dezvăluit care sunt acestea. „Ideea este că mi se întâmplă foarte multe lucruri faine, o să vă povestesc eu despre ele. Încerc întâi să mi le așez așa, în cap, în suflet, în viață.

Am o viață foarte agitată, dar mi se întâmplă foarte multe lucruri mișto. O să vă povestesc despre asta în curând. Până atunci sper că sunteți bine, sănătoși, sănătoase. Și eu sunt bine, sănătoasă. Cam atât de la mine’, a mai spus Gina Pistol pe InstaStory.

De ce s-a retras Gina Pistol din televiziune, în 2022

Într-un interviu pentru viva.ro, Gina Pistol a vorbit despre problemele care au determinat-o să se retragă din televiziune. Anul 2022 a fost unul foarte greu pentru prezentatoarea TV, care s-a confruntat cu mai multe situații neplăcute.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol nemulțumită de schimbarea de look prin care a trecut: „La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire” FOTO

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții.

Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet….”. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine’.

Comentarii: