LIFESTYLE

Gina Pistol vrea ”pătrățele” și apelează iar la cea mai cunoscută antrenoare de fitness: ”În cât timp mă faci așa, Carmen Fit?”

La 41 de ani, Gina Pistol este în cea mai bună perioadă a vieții: are un bărbat care o iubește, și-a îndeplinit visul de a fi mamă și e topită după fiica ei și a lui Smiley, Josephine. Sunt toți trei în vacanță și e o femeie împlinită. Și… ”împlinită”, în viziunea ei, ceea ce nu-i dă pace.

Gina Pistol a născut în martie și viața ei s-a schimbat total, iar maternitatea a venit la pachet și cu reversul medaliei. Așa că pe vedetă a cuprins-o nostalgia privindu-și pozele de acum câțiva ani când arăta ”țiplă”, și asta pentru că intrase pe mâna celebrei Carmen Fit, antrenoarea din Brașov care toate starurile din showbiz.

CITEȘTE ȘI: Creierul se ”autodevorează” atunci când nu dormim suficient /STUDIU

A avut noroc cu Smiley

Așadar, Gina nu mai are răbdare și și-a abordat profesoara. „Acum am 63 kg. Carmen, în cât timp crezi că mă faci așa?”, i-a scris Gina, pe InstaStory, lansând o întrebare și, totodată, arătând că tânjește după acea perioadă în care era în formă.

Răspunsul antrenoarei a venit imediat: „În 10-12 săptămâni”. „Batem palma?”, a întrebat, din nou, Gina, făcând astfel o promisiune publică. Vedeta vrea să ia măsuri și după ce a trecut greul, s-a adaptat, vrea să revină la formele care au consacrat-o. Noul stil de viață a lăsat urme, iar Gina a povestit de multe ori că a trecut prin multe momente dificile, după ce a devenit mamă.

“Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a spus, atunci, Gina.

 

 

 

 

Comentarii: