LIFESTYLE

Halucinant! Iulia Albu a cerut ordin de restricție împotriva fostului soț, decizia autorităților

E limpede că între Iulia Albu și Mihai Albu nu a mai rămas loc de niciun armistițiu. La 7 ani de la divorț, își fac zile negre unul celuilalt. Se șicanează, se ceartă, se acuză și ajung în justiție. Ultimul mare conflict s-a declanșat încă din primăvară, când a început lock-down-ul, iar fashion-editorul a refuzat să-l lase pe designerul de pantofi să-și vadă fiica.

”De când sunt în situația aceasta, evident am luat legătura cu avocați, cu foruri superioare care administrează…. să zicem Protecția Copilului, și din câte am constatat, cam 70-80% dintre femei procedează așa, deci nu e ceva foarte nou, că nu le înțelegem, nu le înțelegem. Probabil că asta este intenția, să-mi ia locul (n.red. actualul iubit al Iuliei Albu).

Cred că asta vrea. Au fost niște replici la un moment dat de genul ”Lasă-ne în pace să fim fericiți”. ”Dă-te la o parte”, ”Lasă copilul că are alt tată acum”. Toate acțiunile sunt în direcția asta. Individul mi-a spus chiar că el este tatăl legal al Mikaelei. Asta în fața copilului. Dacă aveam un pistol…”, a povestit Mihai.

Ce a făcut fosta? Ar fi dat fuga la poliție, iar pe baza acestor declarații ar fi cerut ordin de restricție împotriva tatălui fiicei ei.

CITEȘTE ȘI: Cum să porți ACEEAȘI pereche de blugi în 3 STILURI DIFERITE

”A reușit să-mi anuleze o zi cu fetița mea!”

Dar nu a reușit să obțină ordinul de restricție. Iuliei i-a fost refuzată solicitarea, iar Mihai a făcut imediat anunțul. ”Așa cum era normal, Poliția Română și Procuratura au analizat cu celeritate plângerea făcută de mama copilului meu și au anulat, după cincisprezece ore, ordinul de protecție instituit împotriva mea.

Ca urmare s-a emis o Hotărâre a Parchetului realizând de fapt lipsa de temei a acțiunii (din punctul meu de vedere aberantă).

Sper ca aceste tipuri de demersuri infantile să înceteze, mai ales că este vorba de legătura dintre un tată și copilul său, relație care nu poate fi împiedicată să se desfășoare, atâta vreme cât există implicare și deplin interes întru binele copilului!

Deși a reușit să-mi anuleze o zi petrecută cu fetița mea, sper ca duminică de ziua noastră de nume să fie rațională și să nu ne împiedice să ne sărbătorim împreună. La mulți ani, tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui pe 8 noiembrie! La mulți ani, Mika!”, a postat designerul pe Facebook.

 

 

 

 

 

Comentarii: