LIFESTYLE

Handbalistele de la națională, coafate şi machiate pentru poze înaintea plecării spre Campionatul Mondia! Ce ne aşteaptă în Japonia, chiar dacă o avem pe „Messi al handbalului” în echipă

O ședință foto și o cină cu partenerii Federației Române de Handbal le-au făcut pe „tricolore” să mai uite de emoțiile premergătoare competiției. Să uite puţin şi de momentele teribile provocate de scandalul de dopaj în care sunt implicate jucătoare ale echipei Corona Braşov. Patru handbaliste bănuite că ar fi folosit terapie cu laser intravenos, o metodă de tratament interzisă de WADA, au rămas acasă, până când va fi stabilit adevărul.

Cu „Messi al handbalului” printre ele, Cristina Neagu, revenită la lot, dar nerecuperată sută la sută, celelalte handbalistele au încercat să se destindă puţin. Şi cum poţi face o femeie să zâmbească? O coafezi, o machiezi şi o faci frumoasă! Pe „tricolore” le-a încântat ședința foto organizată înaintea plecării spre Campionatul Mondial din Japonia. Au zâmbit și s-au distrat în fața camerelor de fotografiat, iar obiectivul le-a iubit.

„Suntem fete, așa că trebuie să avem grijă de noi, să ne și machiem, din când în când. Sunt fete care știu să facă freze mai frumoase, sunt fete care au făcut cursuri de make-up, Raluca Băcăoanu se ocupă de make-up-ul nostru. Este și un fel de a te relaxa, să faci poze, să zâmbești, să fii frumoasă”, a mărturisit portarul Iulia Dumanska.

Citeşte şi: INVENȚIA uimitoare a unei românce: un material care poate obţine electricitate din corpul uman

Tricolorele şi social media

În era Facebook-ului şi a Instagramului, tinerele de la naţională n-au cum să facă notă discordantă. Şi e firesc, ba chiar poate deveni şi o obligaţie „de serviciu” ca paginile lor de socializare, conturile, să fie alimentate cu cele mai proaspete informaţii care să ajungă direct la milioanele de admiratori.

Însă ca orice medalie, există şi un revers, mai ales atunci când sunt aşteptări mult prea mari. Mesajele nu sunt chiar prietenoase sau civilizate, iar Cristina Neagu și Crina Pintea au dezvăluit metodele prin care gestionează mesajele și comentariile primite pe rețelele de socializare.

Pentru cel mai bun pivot al ultimei ediţii de campionat european, situaţia se rezolvă din buton imediat. Cel mai simplu e să închizi tot. De ceva timp fac asta și viața este foarte frumoasă”, a mărturisit Crina Pintea.

În schimb, Cristina Neagu a explicat nu are aceeași strategie și postează destul de des pe rețelele de socializare. “Este important și să te hrănești cu mesajele oamenilor, pentru că vin mii de mesaje de încurajare sau de felicitare după anumite meciuri. Cele negative ar fi bine să le pui deoparte”, a adăugat Cristina Neagu.

Campionatul mondial se va disputa în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, în Japonia, iar România va juca 5 meciuri în grupe: cu Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).

 

 

Comentarii: