LIFESTYLE

Scandal între Laurette şi părinţii copiilor din clasa fiicei, după acuzaţiile de bullying ale manechinului! Şocant ce i-ar fi spus tatăl băiatului: “Mergeţi la voi în Africa şi învăţaţi!”

Zilele trecute, Laurette, cea supranumită „modelul de ciocolată”, a făcut valuri cu o postare devastatoarea. I-a cerut noului ministru al Educaţiei să intervină în situaţia incredibilă prin care trece fiica ei. Serena, elevă în clasa I-a, este victima bullyingului la şcoală, iar ultimul eveniment nefericit a lăsat urme grave atât fizic, cât şi psihic.

Mama ei mărturiseşte că fetiţa tresare în somn şi că nici nu ar mai vrea să meargă la şcoală, iar zilele acestea face terapie cu un psiholog. Fata a fost şicanată constant în primul an de şcoală şi cu siguranţă nu va uita asta prea uşor, mai ales că după incidentul de săptămâna trecută, Serena a petrecut câteva ore la dentist. „A fost trasă de hăinuţe, n-a fost lăsată să meargă în clasă, a căzut foarte foarte tare, s-a lovit de gresie, a căzut cu dantura de gresie şi a rămas fără un dinţişor.
Ea a mai venit şi în alte dăţi, şi cu un pumn în nas şi plină de sânge. Zilele trecute, în timp ce se ducea spre maşina care o ia de la afterschool, a fost împinsă de acelaşi coleg şi s-a lovit la genunchi.”, lămureşte Laurette, într-o intervenţie la Romania T, ce anume s-a întâmplat cu fiica ei.

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Mama şi fiica, victime ale discriminării

Chiar dacă am putea crede că în România anului 2019 nu mai este posibil aşa ceva, iată că lucrurile nu sunt chiar cum par. Iar Laurette face acuzaţii extrem de grave, într-o ediţie a emisiunii „La Măruţă”, de la Pro TV. „La începutul anului şcolar, Serena îmi spunea acasă de foarte multe ori şi îmi spune în continuare că vin copiii şi îi spun de mine, că mama ta este negresă şi la fel eşti şi tu!”, susţine vedeta tv.

Dar marea durerea fost deşi cea care a avut şi are constant de suferit a fost fiica ei, părinţii celorlalţi copii, cu mici excepţii, s-au întors tot împotriva lor. Asta spune Laurette, mărturisind că statutul ei de persoană publică a deranjat foarte tare. S-ar fi confruntat chiar cu un episod halucinant, în clipa în care a vrut să discute cu părinţii băiatului care i-a împins fiica. Mama acestuia a refuzat să stea de vorba cu ea şi s-a plâns apoi că ea ar fi scuipat-o. Iar tatăl a fost de-a dreptul ostil, susţine fosta asistentă tv.

Părinţii s-au purtat foarte urât cu mine, mi-au râs în nas şi m-au luat peste picior.
Îmi făcea ceva de genul „Hello, hello, vezi că aici nu sunteţi la televizor şi ar fi bine să mergeţi la voi în Africa să învăţaţi!”, mai spune Laurette, care a avut de suferit şi ea în copilărie din cauza culorii pielii şi chiar şi mai târziu ar fi fost discriminată. “Mă spălau cu zăpadă pe faţă ca să facă albă, când ieşeam în pauză ziceau că „ce s-a înnegrit afară şi nu mai e soare.”, îşi aminteşte modelul.

Comentarii: