HOROSCOP

HOROSCOP 10 Mai 2022

Berbec A sosit momentul să-ți afirmi individualitatea și alegerile de viață. Energia planetară te va face să muncești din greu pentru a regândi numărul de obligații pe care ți le asumi. Recunoaște că te-au copleșit. Poți trăi exista confortabil și fără ele și poți realiza tot ceea ce dorești cu mai multă eficaciență și entuziasm dacă îți ușurezi sarcinile. Eliberează-te!

Taur
De ce nu mergi direct în miezul problemei? Aceasta ar putea fi întrebarea pe care ți-ai pus-o cu privire la angajamentul față de o cauză care este importantă pentru tine. Chiar dacă viața ta pare prea îndepărtată pentru a susține această cauză, ar putea fi momentul să faci un salt.

Gemeni
Nu lăsa frica sau furia să stăpânească astăzi. Vei fi împins în prim-plan și s-ar putea chiar să fii forțat să iei niște decizii importante cu privire la direcția vieții tale profesionale. Poate ai simțit că este puțin prematur să acționezi, dar, sincer, nu mai ai de ales. Indiferent dacă știi sau nu, ești gata!

Rac
Ideile tale despre viață trec prin câteva schimbări radicale. Niciuna dintre datele de până acum, nu se mai aplică. În loc să te plângi de schimbări, crește din ele. Ridică-te și mergi înainte. Nu este momentul pentru o vacanță. Ai niște reconstrucții de făcut.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Leu
Aspectele de astăzi vor clarifica orice situație de echipă din care faci parte, în viața personală sau profesională. Acesta este momentul să iei măsuri. Folosește orice beneficii obținute din reflecțiile tale din ultimele zile. Nu-ți fie teamă să modifici ceea ce este deja în vigoare. Dacă eziți, nu vei reuși decât să devii mai anxios.

Fecioară
Plimbarea ta prin universul posibilităților pe care le iubești atât de mult s-a încheiat. Este timpul să te întoarci pe pământ și să te alături celorlalți. Ai mai multă speranță decât majoritatea oamenilor. Înțelegi că avem nevoie de imaginația și curajul tău în ceea ce privește viitorul. Astăzi poate fi necesar să iei o decizie profesională importantă.

Balanță
Plimbarea ta prin universul posibilităților pe care le iubești atât de mult s-a încheiat. Este timpul să te întoarci pe pământ și să te alături celorlalți. Ai mai multă speranță decât majoritatea oamenilor. Înțelegi că avem nevoie de imaginația și curajul tău în ceea ce privește viitorul. Astăzi poate fi necesar să iei o decizie profesională importantă.

Scorpion
Dacă te-ai îndrăgostit de cineva care pare imposibil de îndepărtat sau dacă speri să transformi și să îmbunătățești o relație de dragoste existentă, astăzi poți face pași în direcția acestui obiectiv, dar nu fără probleme. Fii pregătit să faci față unei crize sau două!

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Săgetător
Deși prognoza este furtunoasă, acum ai ocazia să te eliberezi de familia ta, la propriu sau la figurat. Fii atent chiar dacă drumul ți se pare clar. Ai putea fi în pericol de a fi influențat de o persoană puternică. Rezoluțiile pe care le iei astăzi ar putea avea un impact major asupra viitorului tău.

Capricorn
Te simți puțin mai vulnerabil decât de obicei. Poate ești blocat de decizii pe care nu le mai poți amâna. Sau ai putea fi puțin suprasolicitat și copleșit de toate activitățile tale. Ziua următoare te va ajuta să obții un progres decisiv. Nu sunt permise priviri înapoi! Sa te ocupi de trecut nu te va ajuta cu nimic.

Vărsător
Ai o zi încărcată. Probleme care au rămas nesoluționate devin acum urgente. Astăzi aduce o oportunitate de a te elibera de niște supărări dar este și timpul să-ți dai seama de impactul pe care aceste situații stresante îl are asupra sănătății tale fizice. Așa că alocă puțin timp pentru relaxare, dar nu înainte de a rezolva problemele restante.

Pești
Așteaptă-te la o zi tensionată deoarece oamenii apropiați pot fi iritabili. Adulții și copiii deopotrivă pot face crize de furie fără motiv și vei fi criticat pentru că ai trecut cu vederea un mic detaliu. Din fericire, noua ta conștientizare te ajută să realizezi că nu ești obligat să faci nimănui nicio favoare. În acest nou rol, ești capabil să-ți exprimi nemulțumirea cu o autoritate liniștită și calmă.

Comentarii: